Dĺžka:
85 minút
Krajina:
USA
Rok:
1998
Réžia:
Julie Davis
Napísal:
Julie Davis
Hrajú:
Marla Schaffel, Mitchell Whitfield, Michael Harris, Meredith Scott Lynn, Jack McGee
Obsah:
Ctižiadostivá 25-ročná hudobná skladateľka Katie žije v Los Angeles a sníva o ideálnom mužovi. A keďže je podľa vlastných slov beznádejne romantická, úzkostlivo chráni svoje panenstvo pre svojho vysnívaného dokonalého partnera. Čas však beží a Katie sa stále nedarí nájsť toho pravého, a tak začne byť presvedčená, že hľadá niečo, čo vôbec neexistuje.
S ľútosťou tento neutešený stav preberá so svojou najlepšou kamarátkou Janet, ktorá si síce tiež nemôže nájsť toho pravého na celý život, ale o panenstvo prišla už dávno a naplno si užíva život s mužmi, ktorí sú po ruke.

Čo sa týka mužov, priatelí sa Katie iba so sympatickým, ale veľmi plachým Benom. Ten je však tiež nešťastný, pretože je do Katie zaľúbený. A hoci nie je ľahké ju milovať, pretože je neurotická, sebecká e egocentrická, občas ukričaná a prehnane podozrievavá, puntičkárska a pohŕdavá, on ju aj tak má nado všetko rád a márne sa pokúša obrátiť ich vzťah z roviny platonickej do roviny ľúbostnej.
Katie si však nemyslí, že Ben by mohol byť tým pravým mužom, pre ktorého si zachováva svoje panenstvo, a preto si ho drží čo najväčšmi od tela a nedáva mu najavo ani tú najmenšiu nádej. Napriek tomu ju veľmi nepríjemne prekvapí a zaskočí, keď jej odmietanie využije nenásytná Janet a Bene zvedie.
Možno aj z toho dôvodu, keď sa na scéne objaví úspešný a očarujúci britský skladateľ Richard Webber, ktorého s Katie zvedie dohromady drobná autonehoda, presvedčí Kate samu seba, že v ňom našla svojho vysneného princa a daruje mu svoje panenstvo.
Čoskoro sa však ukáže, že všetko je trošku inak a nič nie je také, ako sa spočiatku zdalo...