Dĺžka:
115 minút
Žáner:
dráma, romantika
Krajina:
USA
Rok:
1995
Réžia:
Richard T. Heffron
Napísal:
Carmen Culver , Danielle Steel
Hrajú:
Kelly Rutherford, Chris Sarandon, Nicholas Campbell, Daniel Hugh Kelly, Michael Landes
Obsah:
Dvadsaťročná Edwina Winfieldová, ktorej pri katastrofe Titanicu zahynú obaja rodičia aj snúbenec, sa rozhodne sama vychovať svojich súrodencov - mladšieho brata Georgesa a sestru Alexis. Navyše si adoptuje sirotu z Titanicu Teddyho.
Po otcovi zdedí noviny Bostonský kuriér a ujme sa ich vedenia. Obetavo sa stará o rodinu, čomu obetuje svoj súkromný život a zostáva sama, bez priateľa či manžela, celých desať rokov. Keď mladší súrodenci vyrastú, chcú každý kráčať svojou cestou.
Edwina predá noviny a konečne sa dostane do spoločnosti. Pomôže ostatným súrodencom uskutočňovať ich životné plány. George sa ožení s Helen, bohatou dcérou divadelného producenta Sama Horowitza. Edwina zachráni Alexis pred nebezpečným podvodníkom, ktorý ju zviedol a odviezol do Londýna.
Edwina cestuje za ňou, na lodi sa zblíži s nešťastne ženatým Patrickom Kellym a prežije s ním krásny románik. Edwina sa spolu s Alexis vracia do Bostonu, kde prijme ponuku na sobáš od Sama, ktorý ju dokáže najlepšie pochopiť a oceniť...