Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

ŠOK 3 dni pred 3. epizódou Let's Dance: Náhly KONIEC partnerky Maria Cimarra... Nahradí ju TÁTO žena!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Minulé kolo divákov tanečnej šou Let's Dance šokovala neúčasť Márie Čírovej (34) a jej tanečného partnera Jorisa Yacouba. Speváčka sa totiž počas tréningu vážne poranila. Jej účasť v ďalších kolách projektu je preto ohrozená. A len 3 dni pred štartom 3. priameho prenosu, hlásia koniec ďalšej ženy. V šou nateraz končí Vanda Poláková, tanečná partnerka Maria Cimarra (51). Nahradí ju táto žena!

Minulý rok sa stala kráľovnou tanečného parketu a tento rok v projekte zrejme skončila. Reč je o Vande Polákovej, ktorá si pred rokom v Let's Dance po boku Janka Koleníka vybojovala prvé miesto. Aktuálne tancuje po boku kubánskeho herca Maria Cimarra a mnohí ich ešte pred samotným štartom považovali za favoritov aktuálnej série. 

ŠOK 3 dni pred
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

No všetko nasvedčuje tomu, že Vanda svoje prvenstvo v projekte tento rok neobháji. Ako totiž informoval denník Nový čas, tanečnica len 3 dni pred štartom 3. epizódy hlási náhly koniec v šou. „S poľutovaním musím oznámiť, že som sa nakazila koronavírusom a v záujme ochrany ostatných kolegov, spolusúťažiacich a hladkého priebehu šou sa, bohužiaľ, nebudem môcť zúčastniť na ďalších kolách,“ povedala denníku.

No známe je už aj to, kto brunetku v náručí hviezdy telenoviel nahradí. „Vanda Poláková je mimoriadne nadaná tanečnica a sme nesmierne radi, že je súčasťou našej šou. Žiaľ, u Vandy sa vyskytli zdravotné problémy, ktoré jej znemožňujú pokračovať v programe. Na miesto Vandy sa po boku Maria Cimarra postaví Vanesa Indrová, ktorú si diváci pamätajú ako tanečnú partnerku Fera Joka,“ prezradil PR manažér TV Markíza Tadeáš Kurka. 

ŠOK 3 dni pred
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Mario CimarroLet's DanceVanda PolákováVanesa Indrová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu