Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

SUPER SPRÁVA pre fanúšikov seriálového Monka: NÁVRAT po 14-ročnej pauze!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: USA Network)

LOS ANGELES - Seriál Monk sa v čase svojej najväčšej slávy tešil obrovskej obľube divákov, vďaka čomu sa zaradil medzi najúspešnejšie seriáli histórie. Poslednú časť tvorcovia natočili ešte v roku 2009... Odvtedy uplynulo už 14 rokov. A pre všetkých skalných fanúšikov máme perfektnú správu - chystá sa veľký NÁVRAT!

Seriál Monk sa natáčal v rokoch 2002 až 2009, pričom vzniklo osem sérii, ktoré si získali srdcia divákov po celom svete. Tony Shalhoub, ktorý stvárnil hlavnú úlohu detektíva s obsedantno-kompulzívnou poruchou, za svoj herecký výkon dokonca získal tri ceny Emmy a jeden Zlatý glóbus.

SUPER SPRÁVA pre fanúšikov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: USA Network)

A už čoskoro sa do svojej dávnej postavy vžije opäť. Tvorcovia seriálu totiž chystajú po 14 rokoch veľkolepý návrat. Už v máji sa predstaviteľ Monka stretne so svojimi kolegami zo seriálu, aby zahájili natáčanie filmu Posledný prípad pána Monka. Okrem Tonyho sa pred kamery opäť postaví aj Ted Levine, Traylor Howard, Jason Gray-Stanford, Melora Hardin a Hector Elizondo.

A film budú natáčať aj rovnakí tvorcovia, ako pred rokmi. „Film má srdce a humor pôvodnej série so súčasným významom a sme veľmi radi, že môžeme spolupracovať s pôvodným tvorivým tímom vrátane Andyho Breckmana, Davida Hobermana, Randyho Ziska a jedinečného Tonyho Shalhouba,“ povedal Michael Sluchan.

Viac o téme: Monk
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu