Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dcéra Blaženy so Slunce, seno... ÚPLNE NAHÁ: Toto TELO má v posteli 60-ročný pracháč!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FS Barrandov)

PRAHA - Je to výstavná kočka! Veronika Kánská (56) sa do pamäte mnohých divákov vryla ako predstaviteľka Blaženy v legendárnej Troškovej trilógii Slunce, seno.... Sympatická blondínka má syna a dcéru súcu na vydaj. 30-ročná Anna-Marie padla do oka miliardárovi menom Richard Chlad (60), ktorý sa krásou svojej snúbenice ochotne pýši na sociálnych sieťach.

Rovnako krásna ako jej slávna mama! Treba uznať, že filmová Blažena bola a stále je veľká kočka. Nuž, a šarmu na rozdávanie má aj jej dcéra Anna-Marie, ktorá zhruba tri roky tvorí pár s miliardárom Richardom Chladom.


Pozrite si tiež: 

DRSNÝ VÝSMECH! Dcéra Blaženy zo Slunce, seno: O 30 rokov starší milenec chce svadbu a... UFF!


Mladú a atraktívnu frajerku môže pracháčovi kde-kto závidieť. On sám sa jej krásou rád pochváli na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Aktuálne tam zverejnil záber, na ktorom blondínka pózuje úplne nahá. Leží v posteli, pričom si prsia zakrýva rukou a intímne partie rafinovane zvolenou pózou. FOTO nájdete TU! 

„Tak ja už teraz zase raz týždeň nebudem jesť! Anna by na toto mala mať zbrojný preukaz. Veď strčí do vrecka aj osemnásťročné,” znie jeden z komentárov pod pikantnou fotkou. 

Richard Chlad a Anna-Marie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram R.Ch.)

Je dosť pravdepodobné, že blondínka si svoju postavičku nepokazí ani tehotenstvom. Sama otvorene priznáva, že po deťoch jednoducho netúži. Ako v jednom z rozhovorov uviedla, Richard má z predošlých vzťahov 4 deti, ktorých spoločnosť si rada užíva. S rovnakou radosťou ich však aj vracia ich matkám. 

Viac o téme: Anna-Marie Kánska
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu