Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Jojkárske Inkognito má NOVÉHO HÁDAČA: K Michalovi Hudákovi pribudol... Ďalší HUDÁK!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Inkognito sa dlhé roky radí k mimoriadne úspešným reláciám. Televízia Joj ju vysiela každý pondelok po Hranici o 21:50. Inak tomu nebude ani dnes večer. A divákov v najnovšej časti čaká veľké prekvapenie. V kresle hádača sa objaví nový člen... K Michalovi Hudákovi pribudne ďalší Hudák!

Reláciu Inkognito už svojím hádaním oživili viaceré verejne známe osobnosti. Dokopy ich bolo už vyše 20. No väčšinou sa na obrazovkách objavovali prevažne tie isté. Najväčšou stálicou je Michal Hudák, ktorý návratu tohto projektu, nechýbal ani v jednej časti. Druhým najčastejším členom je Marián Čekovský... 

No a tieto mená často dopĺňa Juraj Šoko Tabáček, no v minulosti aj Maroš Kramár či Zuzana Kubovčíková Šebová. No a najnovšie sa zoznam hádačov rozšíril o ďalšiu známu tvár. A prekvapivo to bude ďalší Hudák. Nejde však o žiadnu Michalovi rodinu, ale o menovca, známeho slovenského stand-up komika Tomáša Hudáka. 

No hneď v tejto súvislosti vznikli vtipné momenty. „Ja som ako Medzihudákovce,“ zahlásil vtipne Čeky, ktorý sedí medzi Michalom a Tomášom. „Ty si pomlčka medzi Hudákmi,“ zareagoval Šoko. Ako nový člen zapadne do starej ostrieľanej partie, sa dozviete už dnes večer na Jojke.

Inkognito štartuje o 21:50 po seriáli Hranica. 

Jojkárske Inkognito má NOVÉHO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: InkognitoMichal HudákTomáš Hudák
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu