Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

NENÁVIDENÁ riaditeľka z Mamy na prenájom: Bez drdolu a MEJKAPU... V civile vyzerá ako DIEVČATKO!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Postava Evy Ciranovej je absolútne neodmysliteľnou súčasťou populárneho seriálu Mama na prenájom. Úlohu riaditeľky hrá 30-ročná Kristína Kanátová, ktorá zvláda svoju rolu nepríjemnej fúrie tak perfektne, až ju niektorí diváci nemôžu vystáť. Realita je ale úplne iná...

Už minule sme vám na Telkáči ukázali video z nakrúcania scény, kde Eva doktora Milanka cepovala za súlož na pracovisku. Herečka túto časť nakrúcala niekoľkokrát, keďže sa spolu s kolegami na celej situácii dobre zabávali. Kristína totiž ani zďaleka nie je taký konzervatívny a nepríjemný despota, ako postava, ktorú stvárňuje. 

NENÁVIDENÁ riaditeľka z Mamy
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

A v civile sa nielenže správa úplne inak, rozdielna je aj jej bežná vizáž. K riaditeľke už neodmysliteľne patrí prísny výraz, stiahnutý drdol, konzervatívne oblečenie a výrazný červený rúž. V realite je ale táto pôvabná brunetka úplne iná a bez spomínaných elementov pôsobí ako dievčatko. No veď, presvedčte sa sami prostredníctvom nasledujúcich fotografií z jej profilu na sociálnej sieti Instagram! 

Viac o téme: Kristína KanátováMama na prenájomEva Ciranová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu