Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Krásna EVA zo seriálu Dunaj: Tvorí pár so ZNÁMYM HERCOM... TOTO je on!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Mladé herečky zo seriálu Dunaj k vašim službám si diváci absolútne zamilovali. Nedávno sme vám ukázali, ako v civile vyzerá seriálová Alenka, ktorú stvárňuje talentovaná mladá umelkyňa Lesana Krausková. No a teraz zasa môžete aspoň trošku nahliadnuť do súkromia herečky Petry Dubayovej, ktorá hrá speváčku a predavačku Evu...

Petra Dubayová sa narodila v Seredi, neskôr v Bratislave vyštudovala konzervatórium no a po ňom nastúpila na VŠMU, odkiaľ pochádza väčšina našich renomovaných umelcov. Napriek tomu, že je mladá, okolo herectva sa točí už pomerne dlho. A ešte kým sa z nej stala hviezda seriálu Dunaj, diváci ju mohli (a stále môžu) vidieť aj na divadelných doskách. 

Krásna EVA zo seriálu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Za sebou má aj hosťovanie SND, no jej domovským divadlom je Nová scéna, kde medzi stálice patrí aj jej partner. Petra totiž tvorí pár s 30-ročným hercom Vladislavom Plevčíkom, ktorý je interným zamestnancom spomínaného divadla a s Petrou si už neraz zahrali v spoločnom predstavení. 

Petrinho priateľa určite spoznajú aj všetci tí, ktorí videli film "Únos", kde Vladislav stvárnil postavu mladého Oskara Fegyveresa. Dvojica spolu randí už niekoľko rokov, no a naposledy sa v spoločnosti ukázali počas markizáckej šou Let's dance. Aha, ako im to spolu pristane! 

Krásna EVA zo seriálu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky.sk)

Krásna EVA zo seriálu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky.sk)

 

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu