Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Z nevesty Katky je NA NERVY polovica Slovenska: POTOPIL ju aj Tomáš… To na čo sa HRÁ?!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Za nami je už v poradí štvrtá epizóda najromantickejšej slovenskej šou - Ruža pre nevestu. Atmosféra v tureckej vile sa poriadne vyostruje, no a po niekoľkých epizódach si už diváci stihli vytvoriť názor aj na dámy, ktoré bojujú o srdce podnikateľa Tomáša Tarra. Niektoré z nich sa už totiž poriadne vyfarbili!

Jednou zo žien, ktoré divákom lezú najviac "hore krkom" je blondínka Katarína Talanová. Tá sa prezentuje ako speváčka, modelka, tanečnica a vlastne umelkyňa vo všeobecnosti, pričom na mnohých pôsobí vyslovene umelo. A to, že sa hrá, na niečo, čo nie je, si myslia nielen diváci, ale aj niektoré ostatné súťažiace dámy. 

Predsa len, už v prvej epizóde sa Katka uviedla, akoby na ňu nikto nemal. Katarína, ktorú podľa jej vlastných slov "Boh neobdaril len talentom, ale aj krásou," dokonca hneď na úvod vyhlásila, že nemá konkurenciu. V tretej epizóde to tak už ale nevyzeralo a dievčatá jej poriadne naložili, keďže klamala o konflikte s Mirkou, ktorá s ňou počas nakrúcania šou bývala na izbe. 

Z nevesty Katky je
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Celý konflikt sa nakoniec vyhrotil tak, že sa dievčatám ospravedlnila a priznala si, že bola falošná. Lenže zdá sa, že po tomto konflikte sa toho veľa nezmenilo. Katarína totiž mala vďaka výhre v súťaži Miss Ruža možnosť ukradnúť niektorej zo žien jej rande s Tomášom. A urobila tak pri prvej príležitosti, keď chcel Tarr na schôdzku pozvať Virgíniu Buberníkovú. 

Katka sa okamžite chopila šance a zrejme snívala o dokonalom rande. Lenže, to sa nestalo. Tomáš dal totiž v rozhovoroch pred kamerou jasne najavo, že z času stráveného s ňou vôbec nie je taký nadšený. Počas lozenia po skalách vyšlo najavo, že Katarína má strach z výšok, avšak najhoršie bolo, že sa pretvarovala a aby toho nebolo málo, tmavovlasého fešáka neustále zasypávala nátlakovými zamilovanými metaforami, svojím spevom a navyše jej správanie pôsobilo extrémne vyumelkovane. 

Z nevesty Katky je
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Z nevesty Katky je
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Spievať o tom, že "Z výšky sa dívam," keď visím nad útesom, ma asi neupokojovalo," vyjadril sa Tomáš, ktorý v jeden moment televíznu nevestu poprosil, aby to spievať prestala. A potom pokračoval. „Na začiatku som si mal pocit, že tá pieseň, ktorú zložila, bola naozaj pre mňa, Teraz si myslím, že tá pieseň bola možno preto, aby sa ukázala ako speváčka pred kamerou v telke," vyjadril sa úprimne o Kataríne, ktorá je známa tým, že sa o šťastie naozaj pokúšala už v niekoľkých televíznych talentových šou. 

Tarr dal jasne najavo, že speváčka mu nie je úplne "po chuti". „Ja mám rád ľudí, ktorí sú viac úprimní, spontánni a sami sebou. Ja som sa necítil sám sebou pri Katke. To je dosť problém," povedal otvorene. „U Katky neviem niekedy, čo si mám myslieť, pretože mám taký pocit, že ona ako keby to všetko hrala," priznal svoje pocity z Kataríny, ktorá napokon z rande odišla bez ruže, ktorá by jej zaručovala imunitu. „Príde mi to neúprimné a umelé," dodal na adresu svojskej plavovlásky. 

Z nevesty Katky je
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

No a rovnaký názor ako Tomáš má aj množstvo divákov. Akurát, že sa vyjadrili menej diplmaticky ako Tomáš. „Sebavedomá akoby spevom prerazila ako Jennifer Lopez... Nesympatická, faloš z nej bije o 106. A príde mi akoby nemala všetkých 5 pohromade," vyjadrila sa jedna diváčka. „​Na mňa pôsobí, že ide "cez mŕtvoly", len aby sa dakde dostala," či „Bože, ja nechápem, na čo sa ona hrá, ale trošku prirodzenosti, namiesto tej okatej a trápnej snahy o dokonalosť na princeznú Dianu, by ti neuškodilo, dievča," myslia si ďalší fanúšikovia šou. 

Tým neuniklo ani to, že Katarína je vlastne jediná, ktorej nedošlo, že Tomáš sa pri nej necítil až tak dobre, hoci ona o ich stretnutí strieľala samé superlatívy. „Mne bolo trápne aj za ňu, čo tam trepala, pričom z Tomáša to až sršalo, že toto nie je dobré. Tu je vidno, že ona fakt nemá žiadnu sebareflexiu a žije vo vlastnom vesmíre," „A to, ako tam nonstop dokola omieľala tú pesničku a vkuse to spomínala? To sa nedalo počúvať," myslia si diskutujúci a niektorí speváčke odkázali, že by sa zo svojej vlastnej planéty mala čím skôr vrátiť späť na Zem. 

Z nevesty Katky je
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Tomáš TarrKatarína Talanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu