Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Diváci Bez servítky v úplnom šoku: Po exotoch im naservírovali túto výnimočnú ženu!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Zostali v nemom úžase! Býva už pomaličky zvykom, že v zostave súťažiacich v šou Bez servítky sa vždy nájde nejaký kontroverzný jedinec či výstredná postavička. Diváci na to neraz reagujú s rozhorčením. Počas tohto týždňa je však všetko inak. Príbeh Ingrid s neľahkým osudom a veľkou vnútornou silou totiž mnohých dojal.

„To je aký obrovský rozdiel oproti tomu, čo ste nám doteraz "servírovali"... Milá, príjemná, inteligentná a skromná žena. Už teraz je víťazka za to, že sa nevzdáva,” aj takéto reakcie sa objavujú na margo súťažiacej Ingrid, ktorá bola včerajšou hostiteľkou v relácii Bez servítky. 

Mladá mamička trpí spinálnou muskulárnou atrofiou, avšak svojej diagnóze sa nepoddáva a je veľkou bojovníčkou. „So silou som na tom biednejšie, ale snažím sa robiť úplne maximum, čo dokážem. Je to vrodená choroba. Moj rodičia to zistili, keď som mala tri roky. Často som padala,” uviedla pred kamerami sympatická brunetka. 

Diváci Bez servítky v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Ako dodala, jej ochorenie sa s pribúdajúcimi rokmi zhoršuje. Veľmi náročné sú pre ňu aj bežné úkony, ako vstať zo stoličky, či vyjsť po schodoch. Najviac ju trápi, že sa sama nedokáže postarať o svoju malú dcérku. Na trhu je však už dostupný liek a Ingrid verí, že sa jej stav podarí zastabilizovať. 

Obrovskou oporou sú jej najbližší. „Dedko je taký môj anjel strážny. Ľúbi ma úplne najviac a aj ja jeho,” uviedla Ingrid, ktorej práve starý otec asistoval aj pri varení. Či sa tejto odhodlanej bojovníčke podarilo navariť víťazné menu sa dozvieme v piatok o 17:50 na obrazovkách TV Joj. 

Diváci Bez servítky v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Bez servítky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu