Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Skvelé správy pre fanúšikov! Markíza nakrúca druhú sériu obľúbenej šou

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Opäť je v akcii! Meno Martin Novák je už dobre známe nielen milovníkom kvalitného jedla, ale aj televíznym divákom. Práve tento sympatický šéfkuchár má na Markíze vlastnú šou s názvom Na nože, v ktorej hodnotí situáciu a pomáha vybraným gastro prevádzkam na Slovensku. Po úspechu prvej série sa aktuálne pracuje na pokračovaní.

Správy o tom, že sa nakrúca druhá séria projektu Na nože, priniesol markizácky portál„Prvá séria bola taká, že také novum a teraz už vieš, čo máš robiť, už to tak dávaš zo seba. Už som aj ja uvoľnený,” povedal na margo toho šéfkuchár Martin Novák, ktorý si získal srdcia mnohých divákov. 

A dokonca nielen u nás, na Slovensku, ale aj u našich českých susedov. Tí majú možnosť sledovať šou Na nože prostredníctvom služby voyo. 

Skvelé správy pre fanúšikov!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Šou Na nože je projekt, ktorý vznikol podľa známeho formátu Gordona Ramseyho. Martin Novák svojimi radami pomohol viacerým prevádzkam a diváci boli tiež svedkami rôznych osudov a životných príbehov ich majiteľov či zamestnancov. 

Keďže prvá séria zaznamenala veľký úspech, bolo dosť pravdepodobné, že sa projekt dočká pokračovania. Ako Markíza informuje, s nakrúcaním druhej série sa začalo tento mesiac.

 

 

 

Viac o téme: Na nožeMartin Novák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu