Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

MRAZIVÉ SLOVÁ Kubovčíka na rozlúčke s Heribanom (†43): Odišlo ich už 6... Horná Dolná pokračuje v nebi!

(Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Dnes o 11. hodine predpoludním sa v novej budovej Slovenského národného divadla konala posledná rozlúčka so zosnulým Danom Heribanom (†43). Posledné zbohom mu prišlo dať množstvo kolegov a fanúšikov. K smútiacim sa prihovorili aj kolegovia z Hornej Dolnej - Petra Polnišová a Michal Kubovčík. A práve on vyslovil slová z ktorých doslova mrazí. Horná Dolná pokračuje v nebi!

Dano Heriban bol obľúbeným slovenským hercom a hoci má na svojom konte nespočetné množstvo divadelných a televíznych či filmových úloh, diváci televízie Markíza si ho spájajú predovšetkým s postavou Ďura Brmbalíka z Hornej Dolnej. 

Dnes o 11. hodine predpoludním sa v Slovenskom národnom divadle konala posledná rozlúčka s Heribanom. A smútiacim sa prihovorili jeho kolegovia zo seriálu. Petra Polnišová, ktorá na obrazovkách stvárnila jeho lásku Erinu, neudržala počas svojej reci plač. Ťažko sa rozprávalo aj Michalovi Kubovčíkovi. 

„Horná Dolná, pre niekoho seriál, pre nás úžasných, rozprávkových, zázračných 8 rokov. Herci, štáb, miestni obyvatelia - dokopy spolu jedna rodina. Roky sme spolu trávili, toľko času zažili, toľko debát, toľko smiechu, toľko vecí a... Navždy sa nám prepojili svety a už sa nikdy nerozpletú,“ povedal herec, ktorý v seriáli stvárnil policajta Stana Sojku. 

A práve jeho slová mnohých dojali. Horná Dolná totiž pokračuje... V nebi. „A vidíš to, Danko, Horná Dolná pokračuje. Ty s Pištom, Ankou, Vendelínom, Tonkom a Milankom ste hore a my ostatní sme dole. Dočasne,“ dodal. 

 

 

Viac o téme: Petra PolnišováDano HeribanMichal Kubovčík
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu