Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Finále Dunaja ROZDELILO divákov: Ako ste nám TOTO mohli urobiť?!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Včera večer si markizácki diváci vychutnali očakávané finále seriálu Dunaj, k vašim službám. A rozhodne bolo veľkolepé! Tvorcovia prvú sériu ukončili nečakanými zvratmi, emotívnymi momentami ale aj situáciami, ktoré zostali nevysvetlené. A fanúšikovia teraz vo veľkom diskutujú, keďže nezodpovedaná zostala jedna veľmi podstatná otázka!

„Kam zmizla Eva?" Pýtajú sa diváci, ktorí čakali, že vo finále sa dozvedia, čo sa stalo s mladou speváckou hviezdou a či ju jej bývalý milenec Klaus skutočne zastrelil alebo ju zobral na milosť. A to aj napriek tomu, že z jednej zo scén s jeho seriálovou manželkou Helgou je zrejmé, že krutú úlohu, ktorú mu dala, nesplnil. 

Finále Dunaja ROZDELILO divákov:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Fanúšikov však aj tak zaujíma, čo sa stalo, keďže Dávid sa do penzióna vrátil a o tom, čo sa jeho milovanej stalo, nemá nikto ani poňatia, keďže od vytúženej premiéry v divadle ju nik nevidel. „Moje nervy! Týždeń som čakala, čo bude s Evou a teraz toto," napísala ďalšia diváčka. „Toto ste nám ako mohli spraviť? Teraz akože máme čakať do ďalšej série ktovie dokedy, kým sa dozvieme, čo sa stalo Eve?" hnevala sa v diskusii na sociálnej sieti pani Elena, no a podobne ladené komentáre napísalo mnoho ďalších ľudí. 

Finále Dunaja ROZDELILO divákov:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Okrem situácie okolo nezvestnej speváčky ľudia diskutujú aj nad nečakaným rozuzlením nevery terapeutky Šarloty. Ako sa totiž ukázalo, v tom, že podviedla Lea, mala prsty Irena. Tá tak chcela svojho brata odpratať z cesty, aby sa do vedenia firmy konečne mohla dostať ona: 

No a v neposlednom rade divákov mimoriadne zaujímajú ešte dve veci. Tou prvou je, čo sa stane s nenávideným Holubcom, keďže zo scény v kancelárii je zrejmé, že plánuje Kučerovcom zavariť. V samotnom závere potom prišlo k romantickému momentu a bozku medzi Klárou a Petrom, ktorý sa kvôli jej slobode musel obetovať a oženiť s Johankou. Dozvie sa jeho milovaná, čo pre ňu urobil?

Nuž, na všetky tieto otázky odpovie až ďalšia séria seriálu, ktorej sa diváci už teraz nevedia dočkať a na obrazovky by mala prísť počas jesene. „Nechalo nás to v napätí. Super seriál. Už teraz sa teším na pokračovanie," či „Mne vôbec nevadí, že to zostalo otvorené. Práve naopak, o to viac sa teším," píšu fanúšikovia, ktorým narozdiel od iných neprekáža, že dej zostal otvorený. 

Finále Dunaja ROZDELILO divákov:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: FináleDunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu