Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

HANBA na 100 rokov: Do nakrúcania ženícha z Ruže zasiahol OPITÝ CHLAP... Ten teda NALOŽIL!

Zobraziť galériu (3)

BRATISLAVA - Už je to nejaký ten piatok, čo si Tomáš Tarr musel zvyknúť, že sa z neho na nejaký čas stala mediálna hviezda a takisto aj verejne známa osoba. Hoci má s pózovaním pred kamerami skúsenosti, byť súčasťou nakrúcania televíznej šou je predsa len niečo iné. Vďaka projektu Ruža pre nevestu toho zažil skutočne mnoho... Ale TOTO zrejme nečakal ani v tom najtrápnejšom sne!

Dnes večer nás na platforme Voyo čaká veľkolepé finále Ruže pre nevestu, diváci televízie Markíza si ho na obrazovke budú môcť vychutnať ž zajtra večer. Už niekoľko týždňov sa vie, že účastníci sú doma, no a na svoje sociálne siete teraz vo veľkom pridávajú rôzne zábery zo zákulisia nakrúcania. 

HANBA na 100 rokov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

S niekoľkými takými sa už stihol pochváliť aj samotný Tomáš, avšak to, čo pridal na sociálnu sieť Instagram teraz, nemá obdobu. Keď stál pred kamerou, do záberu mu skočil značne podgurážený cudzí muž a začal sa poriadne rozčuľovať a televízny ženích miestami vyzeral, žeby sa najradšej prepadol pod zem. Čo sa dialo, si môžete pozrieť vo videu nižšie. 

Upozorňujeme, že video nie je vhodné pre maloletých, pretože OBSAHUJE VULGARIZMY

Viac o téme: Tomáš Tarr
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu