Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Ružu pre nevestu vyhrala Petrana: Porazená Mirka ŠOKOVALA divákov... TOTO čo je za reakciu?!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Diváci televízie Markíza sa včera večer konečne dozvedeli, ktorá dáma sa stala víťazkou šou Ruža pre nevestu a podarilo sa jej získať srdce Tomáša Tarra. Do finále sa dostali dve ženy, ktoré boli posledné týždne najväčšími favoritkami - youtuberka Petrana Galatea a veterinárka Mirka Hriňáková. A televízny ženích sa vo finále napokon rozhodol pre prvú menovanú - Petranu.

Už dlhší čas bolo zrejmé, že medzi Petranou a Tomášom to poriadne iskrí, hoci sympatie prechovával aj k jej súperke. Na vzťah to však nestačilo. S Petranou si večer pred finále užili aj poriadne horúce rande vo wellnesse, kde padlo niekoľko francúzskych bozkov a dvojica sa od seba nedokázala odtrhnúť. 

Len málokoho preto prekvapilo, že Tomáš si napokon vybral ju a Mirka sa musela so snom o rozprávkovom živote s televíznym ženíchom rozlúčiť. Lenže zdá sa, že to, že si ju nevybral, ju v závere až tak nemrzelo. Za všetko svedčí jej reakcia po tom, čo ju Tomáš odprevadil do auta. 

Ružu pre nevestu vyhrala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ružu pre nevestu vyhrala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Celú situáciu si môžete pozrieť vo videu, článok pokračuje nižšie: 

Mirka po opustení kaštieľa nezúfala a neodpustila si niekoľko uštipačných poznámok. To, ako reagovala, však nenechalo chladnými niektorých divákov. „Tá posledná reakcia Mirky? Tá ju vystihla celú. Keby som sa dostala tak ďaleko a mala pred sebou muža, ku ktorému cítim tak veľa, určite by som to prežívala ťažšie a Mirka sa začne smiať? Nešlo o Tomáša, šlo o výhru a hlavne, že Tomáš včas pochopil, že je pre ňu len trofej," napísala v diskusii fanúšička šou, s ktorou súhlasilo obrovské množstvo ďalších ľudí. 

,,Mirka k Tomášovi podľa mňa necítila nič. Ona chcela len vyhrať," napísala zasa istá Denisa, no a viacerým divákom sa zdalo, že Tomášov dojem, že bude pre Mirku iba trofejou, bol podľa jej reakcií správny. A čo si myslíte vy? 

Ružu pre nevestu vyhrala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Viac o téme: FinálePetranaMirka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu