Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Brutálna PREMENA tučného Benita zo Skrytej vášne: Odpadnete z toho, ako teraz vyzerá!

Giovanni Suárez Forero Zobraziť galériu (2)
Giovanni Suárez Forero (Zdroj: RTI Televisión)

VENEZUELA - Ako iný človek! Už čoskoro štartuje na obrazovkách TV Doma pokračovanie legendárnej telenovely Skrytá vášeň. Jej neodmysliteľnou súčasťou bol aj večne hladný a hundrajúci tučko Benito Santos. Toho stvárnil herec Giovanni Suárez Forero, ktorého by ste pri pohľade na aktuálne zábery možno ani nespoznali.

Už v pondelok, 19. júna bude na obrazovkách TV Doma odvysielaná prvá časť telenovely Skrytá vášeň - Príbeh pokračuje, ktorá vznikla zhruba 20 rokov po nakrútení prvej série. V programe má svoje miesto každý pracovný deň o 15:30. Ako už prezrádza aj upútavka, fanúšikovia sa môžu tešiť na svoje obľúbené postavy a hrdinov. 


Pozrite si tiež:

NOVÁ séria Skrytej vášne je za rohom: Pozrite si PRVÚ UPÚTAVKU!


 

Giovanni Suárez Forero
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: RTI Televisión)

S počinom bol spätý aj herec Giovanni Suárez Forero, ktorý stvárnil svojského Benita. Dnes sa už Giovanni herectvu príliš nevenuje a má vlastný e-shop s tovarom pre bábätká. Sám má tri deti a na sociálnych sieťach bežne hovorí o tom, že sú pre neho všetkým. 

Za zmienku rozhodne stojí, že výzor tučka Benita prešiel výraznou zmenou. Keď v roku 2020 po boji s koronavírusom skončil pripútaný na nemocničnom lôžku, rozhodol sa podstúpiť bariatrickú operáciu, čo mu zmenilo život. Dnes namiesto pôvodných 150 kg váži 85 kg a vyzerá skvele.  

 

​FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia aj ďalšie zábery. 

 

Viac o téme: Skrytá vášeňGiovanni Suárez Forero
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu