Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Obrovský ŠOK pre divákov: Tomáš Maštalír vraj KONČÍ v Dunaji, TOTO je dôvod!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Uplynulo len pár dní, odkedy si nadšení markizácky diváci vychutnali finále prvej série úspešného seriálu Dunaj, k vašim službám. A už teraz sa nemôžu dočkať tej ďalšej, ktorá by na obrazovky mala prísť už túto jeseň. Aktuálne sa ale objavila správa, ktorá fanúšikov veľmi nepoteší...

Denník Nový čas prišiel s informáciou, že Dunaj druhou sériou neskončí a v pláne je už aj nakrúcanie tretej. V tej sa však vraj už neobjaví jedna z hlavných postáv - Leopold Kučera, ktorého stvárňuje herec Tomáš Maštalír. Dôvodom má byť jeho pracovná vyťaženosť, respektíve to, že natáčanie sa kryje s ďalším seriálom, v ktorom účinkuje. 

Obrovský ŠOK pre divákov:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Tomáš Maštalír nebude hrať v tretej sérii Dunaj, k vašim službám. Má to byť kvôli Pánovi profesorovi, ktorý sa má natáčať v rovnakom čase ako Dunaj, teda v lete,“ povedal pre spomínaný denník blízky zdroj z prostredia Markízy.

A rovnaký zdroj prezradil, že ak by bola v pláne aj šiesta séria Pána profesora, Tomáš Maštalír sa rozlúči aj s týmto projektom a hrať v ňom už nebude. „Ak by sa pripravovala šiesta séria, Tomáš by v nej viac účinkovať nechcel,“ dozvedel sa Nový čas, ktorý špekuluje o tom, že dôvodom by mohli byť Tomášove rodinné povinnosti, keďže sa hovorí o tom, že jeho manželka Kristína momentálne čaká druhé dieťatko. 

Obrovský ŠOK pre divákov:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Obrovský ŠOK pre divákov:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Tomáš MaštalírDunaj k vašim službámLeo
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu