Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Krásna Eva z Dunaja má SESTRU: Z tej podoby ODPADNETE... Veď sú ako cez kopirák!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Talent majú v krvi! Petra Dubayová sa už nejaký ten rôčik aktívne venuje herectvu, jej hviezda sa ale najjasnejšie rozžiarila v momente, keď začala účinkovať v úspešnom seriáli Dunaj, k vašim službám. Kučeravá brunetka stvárňuje jednu z hlavných postáv - speváčku Evu, ktorá sa zaplietla s esesákom Walterom. Pôvabnú umelkyňu si vďaka tejto role diváci absolútne zamilovali... No vedeli ste, že do herectva "šťúra" aj jej sestra?

Ak patríte k tým, ktorí radi vysedávajú pred televíznou obrazovkou, určite ste už aspoň zopárkrát zaznamenali markizácky seriál Rodinné prípady. Tento projekt televízia vysiela od roku 2012 a za sebou má doposiaľ deväť sérií. V epizódach, ktoré sa už rátajú na stovky, sa stihlo objaviť množstvo známych aj menej známych slovenských hercov. 

Aktuálne Markíza reprízuje staršie série, no a počas sledovania jednej z nich divákom neuniklo, že sa z reproduktorov na televizii ozýval akýsi známy hlas. Pred pár dňami totiž Markíza odvysielala epizódu, kde sa objavila mladá herečka, ktorá hlasom a výzorom nápadne pripomínala Petru Dubayovú. 

Krásna Eva z Dunaja
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ak ste si náhodou mysleli, že to bola skutočne Petra, akurát že bola v tom čase mladšia, ste na omyle. Pubertiačku Kristínu si v Rodinných prípadoch zahrala jej sestra Dominika. A potvrdili to aj samotné záverečné titulky, kde sa meno "Dominika Dubayová" objavila medzi zoznamom účinkujúcich. 

My sme sa pozreli na to, ako Dominika vyzerá teraz. Rokmi sa na svoju sestru podobá ešte viac ako v starých Rodinných prípadoch a dokonca nosia aj takmer identický účes. Aha, veď vyzerá ako Petrina dvojička! 

Krásna Eva z Dunaja
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram D.D.)

Krásna Eva z Dunaja
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram D.D.)

Viac o téme: EvaDunaj k vašim službámPetra Dubayová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu