Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Manželka zosnulého Heribana (†43): V súkromí prežíva obrovský žiaľ, pred kamerami radosť!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Fanúšikovia obľúbeného markizáckeho seriálu Mama na prenájom boli včera svedkami toho, ako si seriálová Beátka a dedo Edo povedali svoje "áno". Išlo o krásne scény, pri ktorých hercom neschádzal úsmev z tváre. Pohľad na Kamilu Heribanovú, ktorá stvárnila nevestu, však v divákoch vyvolával zmiešané pocity. V súkromí totiž prežíva veľký žiaľ.

Seriál Mama na prenájom si získal srdcia mnohých fanúšikov, ktorí sa včera museli so svojimi obľúbencami na istý čas rozlúčiť. Počas leta sa totiž vysielať nebude a televízia namiesto toho zaradila do vysielania nové epizódy Rodinných prípadov. 

Záverečná epizóda série sa niesla v duchu osláv lásky tehotnej Beátky a Eda, ktorých stvárňujú Kamila Heribanová a Vladimír Kobielsky. Pred kamerami totiž mali svadbu. A hoci išlo o nádherné zábery, ktoré divákov nadchli, mnohých pichlo pri srdci. 

Kamila totiž v súkromí prežíva najhoršie obdobie svojho života. Nedávno totiž prišla o svojho milovaného manžela Dana Heribana (†43). „Bolo to krásne a dojemné, ale musela som myslieť aj na to, čím si prechádza v reálnom živote. Je to veľmi smutné,” znie jedna z mnohých reakcií od divákov. 

Spomínané scény sa podľa všetkého nakrúcali ešte pred tým, než Dano odišiel na druhý svet. Ako sme vás nedávno na Telkáči informovali, televízia urobí všetko pre to, aby Heribanovej vyšla v ústrety. „Jej seriálová postava pokračuje v deji ďalej. Vzhľadom k smutnej udalosti, ktorá sa stla, pracovné povinnosti Kamily Heribanovej v maximálnej miere prispôsobíme jej potrebám,” povedala nám Silvia Maťašeje, PR manažérka Mamy na prenájom. 

Viac o téme: Mama na prenájomKamila Heribanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu