Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúce VIDEÁ nervových zrútení, toto herci naozaj nezvládli: Krik, vyhrážanie a desivé zábery!

(Zdroj: koláž Telkáč, YouTube)

Niekedy toho musia zvládať viac, než je pre normálneho človeka únosné. Životy hercov sú na pretrase takmer každý deň, za zadkom majú paparazzov a okrem toho majú na krku aj vlastné problémy. Na niektorých nervových zrúteniach majú podiel drogy či alkohol, niektorí herci to jednoducho nezvládli. Presvedčte sa sami.

Christian Bale

Christian Bale patrí medzi najtvrdšie pracujúcich hercov Hollywoodu. Pre svoje úlohy je schopný spraviť čokoľvek. Dokáže zájsť do naozaj obrovských extrémov, a práve to sa mu počas nakrúcania filmu Termináror: Salvation vypomstilo.

V roku 2009 sa totiž na verejnosť dostala nahrávka, v ktorej veru nešetril nadávkami. Počas jednej zo scén mu do záberu vošiel kameramanShane Hurlbut. "K***a, vy ste amatér!" Podobných slov padlo požehnane. Bale bol vtedy na nohách 48 hodín. Za svoje správanie sa neskôr ospravedlnil.

Amanda Bynes

Z kedysi najkrajšej tínedžerky sa stala vyžitá troska. Poslednýkrát sa vo filme objavila v roku 2010, kedy oznámila, že je v hereckom dôchodku. Mnohých divákov jej odchod z filmového sveta prekvapil a napriek avizovanému návratu v roku 2011 sa nervovo zrútila a opäť sa stiahla. Po jej náhlom páde nasledovala séria zatknutí, klamstiev a nenávisti voči vlastnej rodine a čoskoro strávila na psychiatrii dva týždne. V roku 2013 zverejnila na sociálnych sieťach naozaj desivé videá.

Dokonca ju jej spolubývajúca nahrala, ako hovorí o vražde svojej rodiny, či podpálení ich domu.Pobyt jej však nepomohol a dostala trojročnú podmienku za šoférovanie pod vplyvom alkoholu. To však nezabránilo ďalšiemu škandálu, keď doškriabala jednéhoz hostí newyorského klubu. Napriek tomu, že sa herečka dáva dokopy, jej návratu sa tak skoro nedočkáme.

Charlie Sheen

Pokiaľ hovoríme o kontroverznosti v Hollywoode, Charlie Sheen je určite jeho synonymom. Je všeobecne známe, že užíva drogy, je s ním ťažká spolupráca, má za sebou niekoľko tisíc sexuálnych partnerov a partneriek a pornoherečkám neodolá. Napriek tomu je to výnimočný herec so skvelými snímkami.

Sám tvrdí, že nikto iný by s jeho hlavou nedokázal fungovať. Prvýkrát prišiel výbuch počas interview v americkej Today Show, v ktorej začal hovoriť o tigrej krvi. Keď však začal točiť domáce videá, prišiel zlom. Charlie sa zrútil. V tom istom roku preniklo na verejnosť video, v ktorom hovorí o telefónoch, ktoré vynašli trolovia, rozpráva o svojom pláne pre iný svet a takisto tvrdí, že sme v strede hnutia, v strede odysey epických rozmerov. Doslova šialené. Usúďte sami.


Mohlo by vás zaujímať:Nežný nácek? Nemožné: Kontroverzný dokument o Daliborkovi však odhalí oveľa viac


Tom Cruise

Cruise bol stále považovaný za jedného z najrešpektovanejších hereckých elegánov. Až kým v roku 2005 neskákal po gauči v šou Oprah Winfreyovej ako zmyslov zbavený. Za všetko vraj mohla láska ku Katie Holmes, ktorou bol v tom čase naozaj omámený. Bohužiaľ, interview vyzeralo ako zo zlého filmu. Moderátorka sa nedokázala sústrediť a koniec koncov, ani Cruise jej nevedel sústredene odpovedať. Krátko na to priznal svoju príslušnosť k scientologickej cirkvi. Každopádne sa toto video stalo jednou z prvých virálnych senzácií.

AlecBaldwin

Alec Baldwin a Kim Basinger majú za sebou jeden z najťažších rozvodov v Hollywoode. Rozišli sa v roku 2000 a rozviedli o dva roky neskôr. Basinger mu však dlhých sedem rokov bránila vidieť, stýkať sa či dokonca rozprávať sa s dcérou Ireland. V Roku 2008 vydal knihu o tejto ceste. Rok predtým však na verejnosť unikla nahrávka odkazu, ktorý nechal svojej vtedy 11-ročnej dcérke.

Svoju dcéru nazval prasaťom, jej matku osinou v zadku a vyhrážal sa jej, že pokiaľ nezdvihne, udrie ju tehlou. Je pravda, že bol pod obrovským tlakom, keďže sa s dcérou nemohol stretávať, toto správanie však nič neospravedlňuje. Napriek tomu si z toho po rokoch spravili s Ireland srandu na sociálnych sieťach. Baldwinove výstrelky sa týmto neskončili. Odjakživa je známy svojím odporom k paparazzom a novinárom.


Mohlo by vás zaujímať:Životná cesta Roberta Downey Jr. - alebo od feťáka po najlepšie plateného herca


Mel Gibson

Po rozpade 27-ročného manželstva sa Mel Gibson dal v roku 2009 dokopy s učiteľkou Oksanou Grigorievovou. Majú spolu dcéru Luciu. O rok na to sa v apríli rozišli. Rozpad vzťahu sprevádzali mnohé obvinenia a škandály. Obaja na seba podali trestné oznámenia, Grigorieva obvinila Gibsona z fyzického násilia a neskôr mu zakázala stretávať sa s Luciou.

Gibson sa jej vyhrážal, že ju finančne zruinuje. Verejné odsúdenie si vyslúžil aj za antisemitské a rasistické poznámky. Policajta pri zatýkaní nazval zasraným Židom.Gibson bol verejne obvinený z alkoholizmu a antisemitizmu, situáciu upokojil až jeho kajúcny prístup. Klinčekom do hrobu však boli uniknuté nahrávky z telefonátov s Oksanou. Údajne ju Gibson udrel, no Oksanin zubár tieto vyjadrenia spochybnil. Škoda však už bola spáchaná.

Anne Heche

Anne Heche sama priznala, že prvých 31 rokov jej života bola pravdepodobne šialená. Všetko vyvrcholilo po rozchode s moderátorkou Elle DeGeneres. Po troch rokoch ich vzťah skončil a krátko na to sa herečke vymkol život spod kontroly napriek tomu, že v tom čase mala stabilný vzťah s kameramanomColemanom Laffoonom. Jedného večera odšoférovala z Los Angeles do Fresna v Kalifornii len v podprsenke a kraťaskách, vystúpila z auta a šla pešo takmer dva a pol kilometra. Potom zaklopala na náhodne vybratý dom a vošla dnu.

Ocitla sa v dome prekvapenejAraceli Campizovej, osprchovala sa, usadila sa v obývačke a odporučila pani domácej spraviť to isté. Po herečku musela prísť polícia, pretože sa jej z cudzieho domu nechcelo ísť preč. Policajtom neskôr povedala, že je Boh a ide vziať každého do neba na vesmírnej lodi. Niet sa čo čudovať, vzala si extázu. Neskôr vyšlo najavo, že ju počas detstva zneužíval otec. Vytvorila si preto ako mentálny únik z reality svoj vesmír a alter ego Celestiu, dokonca mala s Bohom vlastný jazyk. Celestia bola totiž polovičnou sestrou Ježiša. Dnes je z toho vonku a žije šťastne po boku svojho manžela, herca Jamesa Tuppera, s ktorým má dve deti.

Viac o téme: Mel GibsonChristian BaleAmanda Bynes
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu