Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Legenda menom S.O.S. - Paródie, ktoré zľudoveli a pozná ich celé Slovensko

SOS
SOS (Zdroj: rtvs.sk)

Dano Dangl, Roman Pomajbo, Peter Sklár a Petra Polnišová - práve tieto tváre nás pravidelne zásobovali dávkou jedinečného humoru. Ako nástroj zábavy k tomu poslúžila relácia S.O.S. Akýmsi pokračovateľom je v súčasnosti Kredenc, ale na Monsterovcov, Farkašovcov či Rozvedených so závadami sa nedá zabudnúť.

Telefonické hry a divní moderátori

Určite si spomeniete na v minulosti veľmi rozšírené televízne hry, do ktorých ste zavolali a hádali hlúposti najrôznejšieho druhu. Svoju úlohu tu zohrali aj zvláštne indivíduá na pozíciách moderátorov. Nečudo, že si ich na paškál zobrala aj relácia S.O.S.

Hokejisti

V populárnej skeč šou nemohla chýbať ani športová téma.Legendárne odpľúvanie a nápaditú podobu Dana Dangla s bývalým reprezentačným trénerom Cígerom dotiahli do dokonalosti akože hokejisti Pomajbo so Sklárom.

Močenie v lietadle či vypadnutý kondóm: Trapasy neobchádzajú ani známe hviezdy!

Farkašovci

Bratská dvojica z mafiánskeho prostredia sa tešila mimoriadnej obľube. Jeden až príliš múdry, druhý zas totálne nechápavý. Stačí si pustiť úvodné intro a o zábavu je postarané. Pripomeňte si paródiu na slovenské podsvetie.

Rozvedení so závadami aPrcavé príležitosti

V S.O.S. nemohli v žiadnom prípade chýbať ani imitácie známych relácií, ktoré mali pomôcť ľuďom nájsť partnera. Žiaľ, tu nečakajte súcit a pochopenie. Ide o tvrdý výsmech a sarkazmus, ktorý je cítiť z každej vety.Bývalý moderátor Jaro Buček asi nemal príliš dôvodov na radosť.

Milujeme ich, no v kinách pohoreli: Pozrite si 8 skvelých filmov, ktoré finančne prepadli

Celévriti Camp

V podobnom duchu sa niesla aj šou Celebrity Camp, ktorá dostala hanlivé označenie hneď do názvu. A že nie je štvorici komikov nič sväté, prezrádza imitovanie najslávnejšieho Afričana pod Tatrami - Ibiho Maigu.

Monsterovci

(Ne)Slávny manželský pár z východného Slovenska mal pocit, že tvorí serióznu reláciu. Asi až prostredíctvom S.O.S. pochopili, teraz už bývalí manželia, že si z nich celá krajina ibarobila srandu.Ta co Braňo, stálo ti to za to?

Viac o téme: Dano DanglPetra PolnišováRoman PomajboPeter SklárS.O.S.
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu