Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ostrá roztržka medzi hviezdami Sexu v meste: VIDEO Nie si moja priateľka, nepotrebujem tvoj súcit!

Sarah Jessica Parker Zobraziť galériu (2)
Sarah Jessica Parker (Zdroj: SITA/AP)

Vyzerá to tak, že spor medzi hviezdami Sexu v meste sa zrejme neskončí. Po tragickej strate, ktorú v minulých dňoch zažila Kim Cattral, jej v ťažkých dňoch okrem iných kondolovala aj jej kolegyňa Sarah Jessica Parker. Odozva zo strany Cattrall však bola riadne ostrá.

Spor sa medzi herečkami oživil v posledných dňoch potom, čo sa opäť začalo špekulovať o treťom pokračovaní filmovej verzie Sexu. Kim Cattrall však pred pár dňami poznačila tragédia. Jej brata našli mŕtveho, teraz prežíva ťažké časy. Svoju sústrasť jej vyjadrila aj jej kolegyňa Sarah Jessica Parker v komentári pod príspevkom na Instagrame.

Sarah Jessica Parker
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP)

Nie si moja priateľka, nepotrebujem tvoju podporu!

"Drahá Kim, posielam tebe aj tvojej rodine svoju lásku a kondolencie a pozdrav na rozlúčku pre tvojho milovaného brata. Xx.," napísala Parker do komentáru. Okrem toho na stretnutí ohľadom jej nového seriálu Divorce povedala, že je samozrejmé, ak niekto vám blízky zažije tragédiu, že mu vyjadríte sústrasť. To Kim Cattrall poriadne vytočilo a na Instagram zverejnila príspevok so slovami. "Nepotrebujem tvoju láskuani podporu v týchto tragických časoch, Sarah Jessica Parker," znel jasne odkaz Cattrall.

K fotke Cattrall dodala ešte niekoľko slov. "Moja mama sa ma opýtala, kedy ma tento pokrytec nechá na pokoji. Tvoje nepretržité reakciu sú pre mňa bolestivou spomienkou na to, aká krutá si bola vtedy a aká si dnes. Dovoľte mi, aby som to objasnila. Nie si moja rodina. Nie si môj priateľ. Píšem to preto, aby som ti naposledy povedala nevyužívaj našu tragédiu, aby si posilňovala obraz "milého dievčaťa"," dodala Catrall.

Zlomilo ma to

Ešte pred touto reakciou Kim Cattrall v rozhovore s Piersom Morganom o herečke povedala, že nikdy neboli priateľkami."Nikdy sme neboli priateľky. Boli sme len kolegyne a istým spôsobom je to dobré, pretože potom máte jasné hranice medzi profesionálnym životom a vzťahmi a tými osobnými. Myslím, že mohla byť milšia. Neviem, čo má za problém."

Tento výrok obletel médiá a Andy Cohen sa v šou Watch What Happens Live spýtal Parker, čo na to hovorí. "Zlomilo mi to srdce. Veľmi ma to rozrušilo, pretože takto by som túto skúsenosť nenazvala. Je to smutné, no ja si stále myslím, že táto skúsenosť nás spojila. Bola to profesionálna skúsenosť, ktorá sa stala osobnou, pretože to boli roky nášho života," uviedla Parker. "Dúfam, že to uzatvorí všetko, čo sa doteraz hovorilo." To sa však nestalo, keďže nasledovala tragédia a emocionálne reakcie herečiek.

Sex v meste 3?

Napriek tomu stále visí vo vzduchu otázka, či sa Sex v meste dočká tretieho filmového pokračovania. Kim Cattrall prednedávnom vylúčila možnosť, že by si v prípadnom pokračovaní zahrala. Podľa nej je potrebné pohnúť sa ďalej.

Parker však uviedla, že konkrétne o tomto sa nikdy nebavili a bola znepokojená pripomienkami, ktoré Cattrall hovorila na adresu Sexu v meste minulý rok v októbri. Podľa Parkerovej pokračovanie nie je vylúčené. "Tento konkrétny rozhovor sme neviedli, ale myslím, že každý má sklon k tomu, aby to zvážil," podotkla. "Myslím si, žemáme nesmierne šťastie, že sme Kim, Kristin, Cynthia a ja zažili takéto veci," dodala. Sarah Jessica Parker sa v súčasnosti plne venuje seriálu Divorce.

Viac o téme: Sex v mesteSarah Jessica ParkerKim Cattrall
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu