Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

TV TIPY pre každého: Čaká vás napätie, akcia i evitovka, vrchol týždňa patrí smiechu

(Zdroj: Youtube)

Tento týždeň si môžete vychutnať pokračovanie trilógie Pána prsteňov, budete svedkami uplatňovania spravodlivosti a v nedeľu sa môžete tešiť na komédiu, ktorá všetkých prekvapila. Nebude chýbať ani evitovka a ak vám to nestačí, stále si môžete vybrať zo starej dobrej akcie.

UTOROK 20:35 Joj Plus - Robocop

Filmové štúdiá MGM a Sony prinášajú do kín remake úspešnej akčnej snímky RoboCop. Tentoraz budete svedkami príbehu novej generácie, v ktorom si prídu na svoje aj fanúšikovia pôvodnej filmovej série.RoboCop - napoly človek, napoly stroj - znova vyráža do akcie ako nepremožiteľný robotický ochranca zákona novej generácie.

21:55 Joj Cinema - S ľadovým pokojom

Mladý Will Shaw (Henry Cavill) pracuje v San Franciscu ako finančný poradca. Odchádza na rodinnú dovolenku do Španielska, no nemá na to práve náladu. Na príčine sú jednak problémy so začínajúcou firmou, ale aj napätý vzťah s otcom (Bruce Willis).Potom, čo jeho rodinuunesú, má len niekoľko hodín na to, aby svojich blízkych našiel, odhalil vládne tajomstvá a spojitosť únosu s tajomstvom jeho otca.

STREDA 22:00 Dajto - Pán prsteňov: Návrat kráľa

Tolkienovo dielo sa stalo pre čitateľov dôležitým ukazovateľom na ich ceste životom, pretože im umožnilo zadefinovať archetyp boja medzi dobrom a zlom. Aj vďaka tomu bol Pán prsteňov označený za knihu storočia. Tolkien zároveň položil základy žánru fantasy, vytvoril celkom nový a vzrušujúci náhľad na svet.Filmový epos, ktorý bol nakrútený podľa Tolkienovej legendárnej trilógie, sa stal jedným z najkolosálnejších diel, aké kedy zahliadlo prítmie kín. Filmovú trilógiu Pán prsteňov napísal, režíroval a produkoval Peter Jackson, ktorý sa rozhodol v záujme zachovania integrity príbehu nakrútiť všetky tri diely naraz.


Mohlo by vás zaujmať:Keď motív prevýši samotný film: Spielberg netušil, akou aktuálnou sa sloboda slova stane


ŠTVRTOK 20:35 Joj Plus - Správcovia osudu

Veríte na náhodu alebo na osud? Čo keď naše kroky riadi niekto, kto má s nami konkrétne plány? Ambiciózny thriller podľa poviedky Philipa K. Dicka naznačuje, že svet môže byť miestom, kde pre náhodu nie je miesto a s osudmi ľudí sa pohrávajú muži v klobúkoch. S nádejnýmpolitikom sa diváci zoznamujú v deň, ktorý mu môže zmeniť život. Na mieste, kde by ženu čakal málokto, narazí na krásnu Elise, do ktorej sa zaľúbi na prvý pohľad. Mohla by byť náplasťou na politický neúspech. No správcovia osudu nalinkovali Davidov život a sebamenšiu odychýlku sú pripravení zlikvidovať v samom zárodku.

22:00 Dajto - Mesto hriechu

V Bostone sa udeje 300 bankových lúpeží ročne a zo štvrti Charlestown vyšlo viac lupičov bánk a obrnených vozidiel ako kdekoľvek inde v USA. Jedným z nich je aj Doug MacRay, ktorý je vodcom jednej takejto bandy. Pri jednej z lúpeží na úteku vezme banda za rukojemníčku manažérku banky Claire Keesey. Po tom, ako zistia, že Claire býva práve v Charlestowne, Jem znervóznie a chce zistiť, čo všetko môže o nich vedieť. Doug, vedomý si čoho všetkého je Jem schopný, sa na túto úlohu podujme sám. Do Claire sa však zamiluje. Preto sa jeho možnosti zredukujú na dve: zradiť priateľa alebo prísť o ženu, ktorú miluje.

PIATOK 20:15 Dajto - Bod zlomu

V prístave Los Angeles si jedna skupina zločincov hovorí Prezidenti.Pri svojich zločinoch používajú masky bývalých prezidentov Reagana, Cartera, Nixona a Johnsona. FBI si myslí, že členovia gangu by mohli byť surferi. Gangom sa začne zaoberať mladý agent Johnny Utah (Keanu Reeves)- v prestrojení. Pridá sa k miestnym surferom, aby získal informácie.

22:35 Jednotka - Kalifornia

Novinár Brian Kessler, ktorý sa zaoberá problematikou sériových vrahov, a jeho priateľka, fotografka Carrie, cestujú naprieč krajinou, aby nazbierali informácie pre svoju novú knihu. Spoločnosť im robia ich noví známi Early a jeho priateľka Adele. Čoskoro sa ukáže, že za informáciami o vrahoch a ich zločinoch nebudú musieť cestovať tak ďaleko, ako si pôvodne mysleli.


Nominuj svojich favoritov do finále!


SOBOTA 20:30Markíza - Všetko alebo nič

Linda a Vanda sú dve nerozlučné kamošky, tridsiatničky a spolumajiteľky malého kníhkupectva v centre mesta. Linda je rozvedená, vzdelaná, praktická a má malú dcérku. Pocit zodpovednosti naopak chýba Vande - slobodnej, veselej, nezávislej kráske, ktorá mužov priťahuje ako magnet, no jej živelnosť ani jeden nezvláda. Napriek tomu hľadá toho pravého. Nakoniec ich príbeh dopadne úplne inak, ako všetci čakali.

20:35 Joj - Chaos

Štyria maskovaní zločinci v Seattli prepadnú banku a prítomných vezmú ako rukojemníkov. Ich veliteľ Lorenz je ochotný jednať o podmienkach prepustenia rukojemníkov jedine s detektívom Quentinom Connersom. Skúsený policajný detektív je však v súčasnosti suspendovaný v dôsledku predchádzajúcej nevydarenej akcie. Všetko nasvedčuje tomu, že zločinci chcú len zdržiavať situáciu a naťahovať čas, aby ho získali pre svoje zámery. Zdá sa, že celý prípad nedáva vôbec žiadny zmysel. Alebo dáva, len to zatiaľ ešte nikto nevidí?

23:05 Markíza - Ctihodný občan

Jamie Foxx, Gerard Butler a Michael Gambon v dramatickom thrilleri o mužovi, ktorý sa bez zľutovania rozhodne pomstiť tomu, kto nechal z väzenia prepustiť vrahov jeho rodiny. Nielen jemu, ale aj všetkým ostatným. Philadelphiu začína desiť teror a vraždy, ktoré sú dokonale naplánované. Pomaly však vychádza najavo, že ich nemohol spáchať nikto iný, než práve človek, ktorý prišiel o rodinu a rozhodol sa vziať spravodlivosť do vlastných rúk.

NEDEĽA21:30 Jednotka - Kramerová versusKramer

Ted Kramer je typický zamestnanec, pre ktorého je kariéra na prvom mieste. Jeho manželka Joanna to už ďalej nemôže znášať a tak sa napokon rozhodne, že ho opustí. Ted musí odrazu čeliť povinnostiam, o ktorých nemá ani tušenia: musí sa starať o domácnosť a o svojho malého syna Billa. Keď sa to napokon všetko naučí a začne si zvykať na nový život, objaví sa zase Joanna a chce naspäť svojho syna. Ted to však odmietne, už sa ho nechce vzdať, a tak idú obaja na súd, aby bojovali o právo na svoje dieťa.

23:00 Joj - Nabúchaná

Pred dvomi rokmi nám režisér Judd Apatow veľmi zábavným spôsobom predviedol, ako sa cíti človek, keď je do štyridsiatky panic. Tento raz sa vydal do opačných končín sexuálneho vesmíru, keďsi vzal na mušku nešťastnicu, ktorá nechtiac otehotnela v deň svojho kariérneho vzostupu. Opitá sa vyspala s najväčším úbožiakom, čo sa jej priplietol do cesty. Ak si myslíte, že na tejto téme naozaj nie je nič smiešne, mali by ste vedieť, že film je jedným z najväčších a najpríjemnejších filmových prekvapení tohto roku.

Viac o téme: Meryl StreepKatherine HeiglDustin HoffmanVšetko alebo ničCtihodný občan
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu