Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nečakané prekvapenie: Fanúšikovia Game of Thrones dostali fantastickú správu!

Game of Thrones
Game of Thrones (Zdroj: SITA)

Televízna stanica HBO oznámila, že populárny americký seriál Hra o tróny z jej produkcie sa zrejme dočká voľného pokračovania príbehu, ktorý bude obsahom predchádzať seriálovým ôsmim sériám. Pôjde tak o jedno z piatich možných voľných pokračovaní tohto populárneho seriálu, informovala v sobotu spravodajská stanica BBC.

HBO vo svojom oznámení uvádza, že si objednala pilotnú časť nového seriálu, ktorá sa odohráva "v zlatej dobe hrdinov" tisíce rokov pred bitkou o Železný trón. Autormi scenára sú spisovateľ George R. R. Martin, podľa ktorého knižnej série bol vytvorený tento fantasy seriál, a britská scenáristka Jane Goldmanová.

Posledná séria Game of Thrones dorazí až budúci rok: Čo všetko o nej zatiaľ vieme?

Vedenie televízie však oznámilo, že s voľným pokračovaním počká až do odvysielania finálnej ôsmej série seriálu Hra o tróny v roku 2019.Ak sa HBO napokon rozhodne vytvoriť prequel (dielo, ktorého dej predchádza v dejovej chronológii príbehu predtým uverejneného diela), podľa svojho vyjadrenia v ňom vyrozpráva "úpadok sveta od zlatého veku hrdinov až po najtemnejšiu hodinu".

Hra o tróny, sledujúca postavy zápasiace o moc nad Železným trónom vo fiktívnom svete plnom brutality, mágie i drakov, patrí k najpopulárnejším seriálom z produkcie HBO. Tento dramatický fantasy seriál už získal mnohé ocenenia vrátane prestížnych televíznych cien Emmy a prilákal desaťtisíce ľudí po celom svete.

Viac o téme: Game of ThronesHBO
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu