Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Spider-Man nikdy nebol iba jeden: VIDEO Parádna ukážka láka na celovečerný animovaný film

Animák Spider-Man: Paralelné svety Zobraziť galériu (3)
Animák Spider-Man: Paralelné svety (Zdroj: Sony Pictures Entertainment)

Štúdio Sony už Spider-Mana niekoľkokrát spackalo. Prvé zaváhanie prišlo s poslednou časťou trilógie Sama Raimiho, kedy sme dostali "emo" Petra Parkera a zbytočné množstvo záporákov, ktoré nedali príležitosť naplno predstaviť komiksového nemesis v podobe Venoma (ten mimochodom tento rok taktiež dostane vlastnú sólovku).

Nasledovalo fiasko v podobe dvoch filmov The Amazing Spider-Man. Sony následne prepožičalo práva späť Marvelu a rozhodlo sa vytvoriť animovaný celovečerný film. Takto vyzerá plnohodnotný trailer.

V komiksovom svete nie je Peter Parker jediným Spider-Manom. Marvel počas rokov vytvoril množstvo iných hrdinov (hrdiniek), ktorív pavúčom obleku lietali po New Yorku. Hlavným hrdinom animovaného filmu tak tentokrát nebude Peter, ale černošský chlapec Miles Morales. Vzhľadom na názov projektu je však už dopredu jasné, že neuvidíme iba jeho.

Animák Spider-Man: Paralelné svety
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/Sony Pictures Entertainment)

Milesa totiž začne "učiť" samotný Peter Parker, no okrem neho sa dočkáme minimálne ešte aj ženskej hrdinky Spider-Gwen.O réžiu sa postarala trojica tvorcov v zloženíBob Persichetti,Peter RamseyaRodney Rothman. Scenár vzišiel z peraPhila Lorda, momentálne extrémne vyťaženého tvorcu, ktorý má na konte také pecky, ako boli 21 Jump Street či The Lego Movie.

Animák Spider-Man: Paralelné svety
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Sony Pictures Entertainment)

My musíme uznať, že plnohodnotný trailer vyzerá skutočne fantasticky, a to nielen čo sa týka dejovej stránky, ale zároveň aj tej vizuálnej. Vyzerá to tak, že už 13. decembra sa v kinách konečne dočkáme pravého komiksového Spider-Mana so všetkým, čo na ňom máme radi. Čo hovoríte na trailer? Nalákal vás na návštevu kina?

Viac o téme: MarvelSonyFilm Spider-Man: Paralelné svety
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu