Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Trump reaguje na slová De Nira: Je to indivíduum s nízkym IQ a opilec

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA/AP/Wong Maye-E, Michael Zorn/Invision)

Americký prezident Donald Trump sa na Twitteri ohradil proti kritike oscarového herca Roberta De Nira, ktorý hlavu štátu počas nedeľňajšieho odovzdávania divadelných cien Tony počastoval vulgarizmom. Trump na De Nirovu adresu poznamenal, že pri natáčaní dostal príliš veľa rán od skutočných boxerov, čo sa podpísalo na jeho intelekte.

"Individuum s veľmi nízkym IQ Robert De Niro utŕžilo vo filmoch od naozajstných boxerov príliš veľa úderov do hlavy," napísal Trump s tým, že jeho vystúpenie videl a že sa správal ako "vymlátená palica".

Indivíduum s nízkym IQ a opilec

Prezident tweetoval svoju reakciu na De Nirove slová, keď sa vracal zo summitu so severokórejským vodcom Kim Čong-unom v Singapure. Napísal okrem iného, že sledoval De Nira na Tony Awards a "skutočne verí, že mohol byť opitý"."Hádam, že nespoznal, že ekonomika má historicky najvyššiu zamestnanosť a že mnoho spoločností sa vracia späť do krajiny," dodal s tým, aby sa herec prebral.Podľa agentúry DPA z Trumpovej strany šlo o zjavnú narážku na De Nirovu Oscarom ocenenú úlohu Jaka LaMottu vo filme Zúriaci býk.

De Niro, ktorý v minulosti povedal, že by Trumpovi najradšej dal päsťou, v nedeľu za použitia vulgárneho anglického slova fuck urazil prezidenta. "Chcem povedať jediné. Do r*ti s Trumpom," povedal herec s víťazným gestom za burácajúceho potlesku publika.

Trump reaguje na slová
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP/Michael Zorn/Invision)

V pondelok sa De Niro ospravedlnil Kanaďanom za Trumpovosprávanie, ktoré označil za idiotské. Reagoval tak na prezidentov spor s kanadským premiérom Justinom Trudeauom. Nesúlad medzi Trumpom a Trudeauom, ktorý sa týka ciel na dovoz hliníka a ocele od USA, sa vyhrotil po zasadnutí skupiny siedmich ekonomicky najvyspelejších krajín G7.


Mohlo by vás zaujímať:Rebel De Niro si servítku pred ústa nekládol: VIDEO Poviem len jedno, do ri*i s Trumpom!


De Niro sa ospravedlnil Kanade za Trumpovo idiotské správanie

Trumptotiž cez víkend na sociálnej sieti Twitter oznámil, že nepodporí záverečné vyhlásenie summitu krajín G7 v Kanade a odôvodnil to vyjadreniami premiéra Trudeaua k novým americkým clám. Prezident USA pritom nazval kanadského premiéra "neúprimným" a "slabým".

"Ospravedlňujem sa Justinovi Trudeauovi a ostatným ľuďom z G7. Je to odporné," dodal de Niro. Herec patrí v umeleckých kruhoch k najhlasnejším odporcom republikánskej hlavy štátu, počas predvlaňajšej volebnej kampane tiež podporoval neúspešnú demokratickú prezidentskú kandidátku Hillary Clintonovú.

Viac o téme: Robert De NiroDonald Trump
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu