Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

VIDEO Lietajúci Dumbo láka vizuálne krásnym videom: Pozrite si úplne prvý teaser

Dumbo, Tim Burton
Dumbo, Tim Burton (Zdroj: Disney)

Lietajúci sloník Dumbo sa už budúci rok predvedie inak ako v animovanej podobe. Tvorcovia nám však už teraz ponúkajú vizuálne lákavý pohľad na hranú verziu kultovej rozprávky.

Príbeh malého sloníka Dumba s veľkými ušami patrí už celé roky k najobľúbenejším Disney rozprávkam. Najskôr sa mu všetci vysmievajú kvôli jeho veľkým ušiam, no stačí, aby našiel nových priateľov a vlastnú schopnosť lietať. Vtedy zistí, že je schopný zvládnuť všetky prekážky.


Mohlo by vás zaujímať:VIDEO Trauma z rozprávky? Z týchto situácií veru nebudete šťastní!


Na režisérske kreslo novej verzie animáku z roku 1941 si sadol fenomenálny Tim Burton a scenára sa chopil Ehren Kruger. Čo sa týka hereckého obsadenia, môžete sa tešiť na Evu Green, Michaela Keatona, Colina Farrella, Dannyho DeVita, Alana Arkina či Josepha Gatta.

Čierny humor a pochmúrne prostredie, ktoré sú tak typické pre Burtonove filmy, sa príliš do rozprávky pre deti nehodia. Takže sa zrejme môžeme tešiť na úplne inú polohu, ako sme zvyknutí. Teaser na notoricky známu rozprávku pôsobí príjemne a láka na vizuálne krásny filmový zážitok. Aký bude výsledok, na to si musíme počkať do marca 2019. Zatiaľ si pozrite aspoň prvé video.

Viac o téme: Tim BurtonDumbo
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu