Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Najbližšie dni nemusí ísť v telke iba futbal: Tieto TV TIPY vás o tom presvedčia

Tv tipy Zobraziť galériu (2)
Tv tipy (Zdroj: Telkáč koláž, YouTube)

Svetu momentálne vládne futbalová horúčka. Nečudo teda, že keď máte doma pustenú televíziu, s najväčšou pravdepodobnosťou v nej beží zápas. Pokiaľ ale nie ste pravými fanúšikmi tohto športu, nemusíte zúfať. Slovenské stanice myslia aj na vás a my sme si pripravili zoznam na celý týždeň, aby ste si mohli vybrať z toho najlepšieho. Čaká vás napätie, šialenstvo, láska a nesmú chývať ani superhrdinovia.

PONDELOK 21:25 Markíza - Blbý a blbší sú späť

V živote Harryho a Lloyda sa toho za posledné roky veľa zmenilo. Samozrejme, okrem ich tuposti. Keď sa Harry dozvie, že má dcéru, neváha ani minútu a beží do ústavu prebrať Lloyda k životu. Ten upadol do stavu letargie potom, ako dostal kopačky od milovanej Mary. Vydajú sa na divokú jazdu krížom-krážom Amerikou v tých najčudesnejších dopravných prostriedkoch a ocitnú sa dokonca na konferencii najväčších vedcov sveta. Asi tušíte, že to nedopadne najlepšie. Bude to bizarné, zábavné, šokujúce... skrátka Blbý a blbší sú späť!

Najbližšie dni nemusí ísť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

UTOROK 20:35 Plus - Najdlhšia jazda

Mladý Luke Collins je bývalý jazdec rodea, ktorý sa pokúša o veľkolepý návrat na scénu. Vysokoškoláčka Sophia Danková sa pripravuje na svoju vysnívanú prácu v New Yorku. Keď medzi nimi vznikne neobyčajné a veľmi silné puto, obaja sa spoločne vydajú na neistú, ale prekrásnu romantickú cestu životm. Ak odlišné životné ciele preveria odolnosť ich vzťahu, osudové stretnutie s Irom Levinsonom a jeho dojemné spomienky na vlastné manželstvo im navždy zmenia život. Film na motívy svetového bestselleru autora Nicholasa Sparksa, ktorý vás presvedčí o tom, že skutočná láska existuje.

U divákov prepadli, no kritici ich milujú: Nestačilo ani porno, kanibali či Brad Pitt!

STREDA 21:55 Joj Cinema - WikiLeaks

Mladý nemecký novinár Daniel Berg (Daniel Brühl) sa zoznámil na internete s vizionárom a bojovníkom za právo poznať informácie v ich čo najmenej skreslenej podobe, Julianom Assangeom (Benedict Cumberbatch). Prehovorí Berga, aby s ním spolupracoval na internetovej stránke WikiLeaks, ktorá bude mať za úlohu odhaľovať kauzy o zneužívaní moci zo strany vlád a mocných tohto sveta. Oficiálne médiá začínajú brať WikiLeaks ako sebe rovnú.

Assange chce stále väčšie kauzy. A tak, keď sa mu do rúk dostane video z Iraku, kde sú zabití dvaja novinári americkými vojakmi, neváha ho zverejniť. Aj napriek odporu Berga začne uverejňovať veľké množstvo amerických diplomatických depeší, ktoré svojím obsahom nielenže destabilizujú medzinárodné vzťahy USA, ale tiež môžu dostať do ohrozenia života obrovské množstvo ľudí po celom svete.

ŠTVRTOK 20:35 Plus - X-Men: Prvá trieda

V roku 1962 počas kubánskej krízy vláda Spojených štátov amerických využila skupinu Mutantov s nadľudskými schopnosťami, aby s ich pomocou zastavila zločinného diktátora, ktorý chcel rozpútať tretiu svetovú vojnu. Ale prečo sa zo spriatelených mutantov stali nezmieriteľní protivníci? Čo predchádzalo chvíli, keď sa z Charlesa Xaviera stal Profesor X a z Erika Lensherra nenávistný Magneto a začala sa vojna medzi X-menmi a Bratstvom? Dozvieme sa, ako sa zoznámili mladý Charles Xavier, budúci Profesor X a Eric Lensherr, neskorší Magneto a vodca Bratstva a prečo sa z najlepších kamarátov stali nepriatelia na život a na smrť.

Superhrdinovia nie sú nezničiteľní: Toto sú ich najväčšie slabosti!

PIATOK 22:15 Dajto - Voľný pád

Je 12. júna 1991. Za neznesiteľného tepla uviazli v dopravnej zápche uprostred Los Angeles desiatky vodičov. Nervozita a napätie hustne, až jednému z nich povolia nervy. William Foster vystúpi z auta a so slovami "Idem domov!" sa vydá na cestu, z ktorej, ako sa neskôr ukáže, niet návratu. V okamihu, keď mu arogantný predavač odmietne vyhovieť a rozmeniť na telefón, sa totiž osobná vzbura muža nazývaného ďalej len D-Fens (defence = angl. Obrana) mení v pomstu. Pomstu svetu, mestu, spoločnosti, ľuďom.

Baseballovú pálku, jeho prvú zbraň postupne nahradia nože, puška, samopal. Jeho cesta je stále viac deštruktívna, zostávajú za ním trosky a neskôr aj mŕtvi. A napriek tomu ho plne chápete, pretože robí to, čo by ste často najradšej urobili sami. Po stopách tragického hrdinu sa vydáva policajt Prendergast, ktorý má práve odísť do výslužby. Hoci chápe, čo sa odohráva vo Fosterovom vnútri, je presvedčený, že ho musí zastaviť.

Každý ich chcel okamžite vidieť: Toto je 10 najziskovejších filmov kinematografie

SOBOTA 20:30 Markíza - S láskou, Rosie

Vedecké výskumy tvrdia, že ak sa ľudia poznajú ako malé deti, niečo im bráni, aby sa do seba ako dospelí zamilovali. Tak ide to alebo nie? Rosie a Alex, hrdinovia romantickej komédie S láskou, Rosie, sa poznajú už od škôlky. V čase prvý lások a sexu svoje zážitky samozrejme s patričnými detailami preberajú, tomu druhému to však nie je vždy úplne po chuti. Prečo? Nech je to ako chce, Rosie zostává v Dubline, zatiaľ čo Alex odchádza na Univerzitu do Bostonu. Odrazu medzi nimi stojí oceán a v postupom času aj iné vzťahy, aféry, dokonca iné manželstvá, záväzky a deti. Na oboch čakajú menej bláznivé aj bláznivejšie a zábavné momenty, občas sa stretnú a spadnú spolu do bazéna a zase vplávajú späť do svojich životov. Rosie sa dokonca podarí dohodiť Alexovi za ženu blondínu... no to by sa asi najradšej "vyfackala".

NEDEĽA 20:35 Joj - Victor Frankenstein

Oživiť mŕtvu hmotu a stvoriť z nej niečo živé sa pokúšali mnohí. Viktorovi Frankensteinovi sa to podarilo. A práve o ňom hovorí náš príbeh. Príbeh ktorý sa odohráva v storočí, kedy sa prebúdza veda a nové technológie a tradičná viera a náboženstvo sa spájajú. V časoch, kedy sa zdá, že nič nie je nemožné. Radikálny vedec Dr. Viktor Frankenstein a jeho pomocník Igor majú spoločnú víziu o umelom stvorení života, ktorá môže zmeniť svet.

Victorovi sa však výsledky ich spoločnej práce vymknú kontrole a dokonca hrozí, že sa dostanú do rúk ľuďom , ktorí s nimi budú chcieť ukojiť svoje mocenské chúťky. Zatiaľ čo Frankenstein chce vo vynálezoch pokračovať bez ohľadu na možné následky, Igor si uvedomuje, k akým hrozným koncom môže viesť. Jedine on môže zachrániť Viktora pred ním samým a svet pred nebezpečným stvorením.

Viac o téme: X-MenVoľný pádNajdlhšia jazdaBlbý a blbší sú späťWikiLeaksTv tipy
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu