Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Neočakávané detaily po 19 rokoch: Populárny seriál mal skončiť úplne inak

Chůva k pohledání Zobraziť galériu (2)
Chůva k pohledání (Zdroj: bento.de)

Keď v roku 1999 skončil obľúbený komediálny seriál Pestúnka Franny (Chůva k pohledání), všetko bolo úplne perfektné. Maxwell Sheffield a Fran Fine boli svoji, narodili sa im dvojčatá a mierili do Kalifornie začať nový život. Chytrý a vtipný rodinný sluha Niles sa oženil so svojou dlhoročnou súperkou C.C. Babcock a práve sa dozvedel, že aj oni sa stanú rodičmi.

Potom, čo diváci sledovali sexuálne napätie medzi oboma pármi, bol to koniec, aký si fanúšikovia priali. Ale podľa hlavnej hviezdy a spolutvorkyne seriálu Fran Drescherovej práve tento koniec celý seriál zabil - a keby sa jej podarilo presadiť svoje, bol by záver úplne iný, napísal spravodajský server news.com.au.

"Napísala by som skvelý záver série, ale nemenila by som dynamiku vzťahu medzi Fran a Maxwellom," povedala teraz šesťdesiatročná herečka. "Seriál by skončil tým, že by bola ďalej pestúnkou jeho detí, on by bol ďalej jej šéfa ďalej by medzi nimi bola príťažlivosť, ktorá ale zostáva nenaplnená. Skrátka by som bola radšej, keby to neskončilo tak, ako to skončilo," dodala Drescherová.

"Záver nám nadiktovala televízna sieť - aby sa Fran a Maxwell vzali. Tým chceli život seriálu predĺžiť ešte o jednu sériu a dosiahnuť tak vyššiu sledovanosť. Naša voľba to nebola." A hoci sa pred časom objavili diskusie o možnom obnovení Pestúnky, Drescherová si vôbec nie je istá, že by to mohlo fungovať.

"Začať znova točiť by bolo ťažké, pretože už by to nebola Pestúnka... vzali sa, majú deti, takže by to maximálne mohli byť rovnaké postavy po dvadsiatich rokoch," uviedla. Rovnaké pocity má aj jej bývalý kolega Daniel Davis, ktorý exceloval v úlohe sluhu Nilesa. Koncom roku 2016 sa serveru news.com.au zveril, že mu milostné vzplanutie jeho postavy k C.C. nikdy nedávalo zmysel.

"Úprimne povedané, to je jediná časť, ktorej som nikdy nedokázal uveriť. CC a ja sme boli ako oheň a voda - nemohol som prehltnúť, že sa nakoniec majú vziať. Ale musel som to hrať, pretože to tak napísali ... a myslím, že toto som ešte nikdy nikomu nepovedal," dodal.

Drescherová pripustila, že bola vďačná za ďalšiu sezónu seriálu, pretože to znamenalo honoráre navyše pre nás pre všetkých, ale s Davisom súhlasí. "Myslím, že Daniel mal pravdu. Neviem, či to malo dopadnúť takto. Ale nebolo na nás, aby sme o tom rozhodovali, a ak sme chceli točiť šiestu sériu, museli sme splniť ich požiadavky."Po celé desaťročia je Drescherová preslávená svojím neuveriteľne jedinečným nosovým hlasom. Ale ak by v začiatkoch kariéry počúvala svojho agenta, potom sa mohla jej herecká cesta uberať iným smerom.

Fran Drescherová (zdroj foto: fox26medford.com)
Zobraziť galériu (2)
Fran Drescherová (zdroj foto: fox26medford.com)  (Zdroj: fox26medford.com)

"Povzbudzoval ma, nech skúšam trochu rozmanitejšie role, ale čoskoro začalo byť jasné, že som už príliš zavedená ako 'tá komička s humorným hlasom'. A tak som si povedala: Keď budem mať šancu hrať rôzne ženy, čo pochádzajú z New Yorku, hovoria ako ja a majú zmysel pre humor, prečo by som sa na to mala sťažovať? A teraz môžem povedať, že ma nikdy nezačalo nudiť hrať tie postavy, ktoré filmový a televízny priemysel chcel, aby som hrala najčastejšie," dodala. Vďaka svojmu hlasu sa presadila aj v animovanej filmovej sérii Hotel Transylvánia, kde v origináli dabujeFrankensteinovu manželku Eunice.

Viac o téme: Pestúnka Franny
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu