Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Humor, láska, akcia či zrada: Namiešali sme pre vás osviežujúci letný mix TV TIPOV

Tv tipy Zobraziť galériu (5)
Tv tipy (Zdroj: YouTube/MovieClips, JoBlo)

Majstrovstvá sveta vo futbale sú definitívne na konci a k telke sa konečne dostanú aj tí, ktorí museli uvoľniť miesto fanúšikom oslavy tohto športu. Televízne stanice si pripravili pestrú ponuku filmov, ktoré si môžete v priebehu týždňa pozrieť. My sme si pre vás tradične pripravili výber toho najzaujímavejšieho, čo ponúkajú. Ktorý film si vyberiete vy?

PONDELOK 20:30 Markíza - Zohan: Krycie meno kaderník

Komédia od scenáristov Adama Sandlera, Roberta Smigel a Judda Apatowa, kde sa Adam Sandler predstaví v úlohe Zohana, špičkového izraelského bojovníka proti terorizmu, ktorý predstiera vlastnú smrť, aby si mohol splniť sen: stať sa kaderníkom v New Yorku. Hoci chce na svoj život zasvätený boju s terorizmomzabudnúť, čoskoro zisťuje, že uniknúť vlastnému osudu nie je tak jednoduché, ako si myslel. Jeho starí aj noví nepriatelia sa ale čoskoro dozvedia jednu zásadnú vec: s kaderníkmi sa neradno zahrávať.

Zohan: Krycie meno kaderník
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: telkac.sk)

UTOROK 20:45 Plus - Utajený zločin

Bohatý obchodník a lovec John Madec si najme mladého, ale skúseného poľovníckeho sprievodcu a stopára Bena, aby ho sprevádzal na loveckej výprave do ťažko dostupných skalnatých hôr v juhozápadnej časti Mohavskej púšte. Keď oslnený Madec naslepo vystrelí na pohyblivý terč vo vzdialených skalách, namiesto zveri zastrelí starého zlatokopa, ktorý sa v jaskyni skrýval pred slnkom. Ben trvá na tom, že prípad musia ohlásiť ako nehodu.

Známe filmové klišé: Týchto otravných vecí sa snáď nikdy nezbavíme!

Magnát Madec to vidí inak. Zabitie starca sa musí utajiť. Ben s tým nesúhlasí a pokúsi sa privolať políciu. Madoc ho násilím donúti vyzliecť sa takmer donaha a vyženie do púšte. Do najbližšieho mesta je 45 kilometrov. Keď mladý stopár nedokáže pred šialeným boháčom utiecť, musí s ním bojovať o život všetkými prostriedkami, ktoré skalnatá púšť ponúka.

STREDA 20:15 Dajto - Colombiana

Ako dieťa bola prítomná pri vražde svojich rodičov v Bogote, teraz sa z nej stáva chladnokrvný vrah. Hlavnú hrdinku Cataleyu Restrepo stvárnila krásna Zoe Saldana, ktorú si celý svet pamätá ako "predlohu" pôvabnej bojovnice Neytiri z filmu Avatar. Vo vedľajších rolách sa predstavia Callum Blue, Michael Vartan a Cliff Curtis. Film bol natočený podľa scenára Luca Bessona, autora filmových lahôdok ako je Brutálna Nikita alebo Piaty Element. Na scenári Besson spolupracoval, rovnako ako na mnohých iných projektoch, s Robertom Markom Kamenem.

Colombiana
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: telkac.sk)

ŠTVRTOK 20:15 Joj Cinema - 12 podmienok dedičstva

Mladý naivný Jason si myslel, že zdedí hromadu peňazí, ale zažil veľké sklamanie. Podľa testamentu bude musieť prekonať ešte poriadne dlhú cestu, aby spoznal, aký je vzťah medzi bohatstvom a šťastím. Jason Stevens mal veľmi jednoduchý vzťah k svojmu bohatému otcovi, Howardovi "Redovi" Stevensovi - nenávidel ho. Takže Jason tak akosi predpokladal, že čítanie otcovho testamentu bude len ďalšou peňažnou transakciou, čo mu umožní nerušene žiť aj naďalej hýrivým životom, na ktorý bol zvyknutý.

Kultové Dědictví ako ho nepoznáte: Irenkine trápenie či namiesto bazéna diera v zemi

Red mu však namiesto toho zanechal niečo celkom iné. Pripravil pre neho plán, skutočnú skúšku životom. A síce dvanásť úloh, ktoré Red nazval "darčeky". Každý z nich arogantného, rozmaznaného a lenivého Jasona svojráznym spôsobom skúša a všetky dohromady honavždy zmenia.

PIATOK 20:30 Doma -Svadba môjho najlepšieho priateľa

Takmer 28-ročná autorka kuchárskych kníh Julianne Potterová, s prezývkou Jules, sa ocitne pred vážnym životným problémom. Jej priateľ, športový komentátor Michael O'Neal, s ktorým kedysi krátko chodila, jej oznámi, že sa o niekoľko dní žení. Kedysi si dali sľub, že ak sa do svojich 28, narodenín nevydá, vezmú sa. Do narodenín zostáva Jules už len niekoľko týždňov, a teraz toto! Jules si zrazu uvedomí, že Michaela po celé roky ľúbi.

SOBOTA 20:15 Joj Cinema - Jobs

Životopisný film o Stevovi Jobsovi, kreatívnom vizionárovi, ktorému sa podarilo zmeniť svet IT technológií. Zameriava sa predovšetkým na Jobsov život v rokoch 1971 až 2000. Ponúka pohľad na okamihy vzniku spoločnosti Apple, najrevolučnejšej firmy na svete v oblasti počítačových technológií, ktorá priniesla revolučné výrobky. Vďaka Jobsovmu zmyslu pre detail a podnikateľským schopnostiam produkty firmy Apple zmenili svet. Film čerpá z výpovedí ľudí, ktorí sa s Jobsom osobne poznali, a z veľkého množstva archívnych materiálov súkromného i verejného charakteru.

Jobs
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: internet)

NEDEĽA 22:00 Doma - Veľký Gatsby

V hlavnej úlohe filmu sa predstaví Leonardo DiCaprio. 'Veľký Gatsby' sleduje príbeh budúceho spisovateľa Nicka Carrawaya, ktorý cestuje z amerického stredozápadu do New Yorku. Je jar 1922 a éra uvoľnených mravov, iskriaceho jazzu, nelegálneho obchodu s alkoholom a do nebies siahajúcich akcií. Nick si chce splniť svoj vlastný Americký sen a na burze zarobiť nejaké peniaze.

Filmové oslavy vo veľkom štýle: VIDEO Na takejto žúrke by chcel byť každý

Usadí sa v susedstve tajomného zbohatlíka Jaya Gatsbyho, neďaleko svojej sesternice Daisy a jej aristokratického záletníckeho manžela Toma Buchanana. Nick sa v ich spoločnosti dostáva do pútavého sveta superbohatých, ich ilúzií, lásky a podvodov. Nick tak vydáva svedectvo o svete, v ktorom žije. Je to príbeh neprijateľnej lásky, neskaziteľných snov a vysokooktánovej tragédie, ktorý nastavuje zrkadlo našej modernej dobe a problémom.

Veľký Gatsby
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: telkac.sk)

Viac o téme: ColombianaVeľký GatsbyJobsZohan: Krycie meno kaderník
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu