Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dostane sa vražda Kuciaka na televízne obrazovky? Seriál Za sklom sa dotkne citlivej témy

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Marcel Grega TV Joj)

Zdá sa, že seriál Za sklom sa dočká tretej série. Na obrazovkách JOJky si prvé dve série získali priazeň viacerých divákov, preto sa televízia rozhodla pokračovať. Na sociálnej sieti to potvrdil riaditeľ televízie Marcel Grega.

Nové diely tretej série, ktorá sa začne natáčať budúci rok, sa budúsnažiť poukázať na zložitý stav spoločnosti v súčasnosti. „KriminálkaZa sklomukázala, že má v týchto neraz zložitých časoch svoje opodstatnenie,“ uviedol Grega.

Kuciakova vražda sa dostane na obrazovky

„Seriál inšpirovaný skutočnými udalosťami sa aj vo svojej druhej sérii u vás dočkal výnimočných reakcií a tak som rád, že dnes môžeme oficiálne potvrdiť prípravy tretej série tejto kriminálky,“ potvrdil generálny riaditeľ. Dej tretej série sa bude opäť točiť okolo citlivých tém, ktoré rezonujú spoločnosťou.

Dostane sa vražda Kuciaka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Marcel Grega TV Joj)

V seriáli nebudú chýbať ani obľúbení herci. „Príbeh Za sklom bude pokračovať s obľúbenými hrdinami a rovnako kvalitnými tvorcami, ktorí sa v novej sérii budú venovať viacerým celospoločenským problémom, ako aj dosiaľ neobjasnenej vražde novinára,“ dodal Grega na Facebooku na adresu seriálu.

Viac o téme: Ján KoleníkTomáš MaštalírZa sklom
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu