Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vraciame sa do čarodejníckeho sveta: VIDEO novej ukážky pre pokračovanie Fantastických zverov

Film Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny Zobraziť galériu (2)
Film Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny (Zdroj: YouTube/Warner Bros. Pictures)

V San Diegu momentálne vrcholí najznámejší Comic Con a my tak máme možnosť vidieť množstvo ukážok pre nadchádzajúce projekty (takmer) všetkých veľkých filmových štúdií. Jedno z nich, Warner Bros., predstavilo nový trailer pre pokračovanie Fantastických zverov s podtitulom Grindelwaldove zločiny. A musíme uznať, že vyzerá úplne famózne. Ste pripravení na návrat do sveta Harryho Pottera?

Príbeh by sa mal odohrávať istýčas po tom, čo sa temnémučarodejníkovi Gellertovi Grindelwaldovi (úlohu si zopakuje Johnny Depp) podarilo naplniťsvoj sľub z konca prvého filmu (Fantastické zvery a ich výskyt). Utiekol teda z väzeniaMagického kongresu Spojených štátov amerických, ktorý kúzelnický svet poznáskôr pod skratkou MACUSA.

Grindelwald sa vydá na cestu po svete a získa na svoju stranu mnohých nasledovníkov.Jedinú nádej pre čarodejnícky svetpredstavujeAlbus Dumbledore (Jude Law), ktorý je však v tomto časovom období oveľa mladším a ustarosteným mužom, než tým múdrym a rozmarným mágom, akého si pamätáme z filmov o Harrym Potterovi.

Film Fantastické zvery: Grindelwaldove
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Warner Bros. Pictures)

O réžiu sa postaral ostrieľanýDavid Yates(nakrútil prvý diel a taktiež ajposledné štyri filmy o HarryPotterovi). Scenár opäť doručila autorka knižnej sérieJ. K. Rowlinga okrem Jude Lawa, Johnnyho Deppa či Eddieho Redmayna uvidímeaj menáako Katherine Waterston,Alison Sudol,Dan Fogler,Ezra Miller,Zoë Kravitz,Carmen Ejogo,Claudia KimčiCallum Turner.

V ukážke môžeme vidieťhneď niekoľko príjemných prekvapení. Ide napríklad o mocný bazový prútik, zábery zo známych zákutí Rokfortu a príjemne potešil záber na Nicolasa Flamela, ktorého Kameň mudrcov tvoril hlavnú zápletku prvej časti Harryho Pottera. Pokiaľ sa už teraz neviete pokračovania dočkať, tak vám prezradíme, že premiéra snímky Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny je na Slovensku naplánovaná na 15. novembra tohto roku. Čo hovoríte na trailer? Tešíte sa na pokračovanie?

Viac o téme: Harry PotterFilm Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu