Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Zabudnite na odfláknutú Justice League: VIDEO Sólovka Aquamana vám doslova vyrazí dych

Komiksovka Aquaman Zobraziť galériu (3)
Komiksovka Aquaman (Zdroj: YouTube/Warner Bros. Pictures)

DC Comics sa ešte stále nepodarilo napodobniť úspech Marvelu s ich previazaným filmovým svetom. Muž z ocele bol solídnou snímkou, Batman vs Superman: Úsvit spravodlivosti mal nešťastné dejové diery, Wonder Woman šliapla na mínu v podobe zbabraného finále a na "digibordel" menom Justice League by sme najradšej hneď zabudli.

Napraviť to má trojica snímok, konkrétne pokračovanie Wonder Woman, Shazam (trailer už zajtra na našom webe) a Aquaman. Posledný spomínaný sa odhaľuje štýlovým trailerom.Aquamana v podaní Jasona Momoa sme mohli vidieť v komiksových filmoch od DC už dvakrát.

Mihol sa totiž na malý moment už v Batman vs Superman, no naplno sa predstavil až v Justice League. V jeho samostanom filme sa zameriame nielen na jeho súčasný život, ale aj na detstvo a dospievanie, čo rozhodne nemalako syn kráľovnej Atlantídy a obyčajného strážcu majáka, jednoduché.

Komiksovka Aquaman
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/Warner Bros. Pictures)

Okrem toho budeme sledovať jeho boj s viacerými nepriateľmi. Jedným z nich bude aj jeho nevlastný brat, ktorý si nárokuje natrón.Arthur Curry čoby Aquaman tak musí konečne čeliť svojmu osudu, čo rozhodne nebude len tak bez následkov. Na režisérskej stoličke sedel James Wann, ktorý sa postaral o hororové pecky ako Saw či The Conjuring, no na konte má napríklad aj Fast andFurious 7.

Komiksovka Aquaman
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/Warner Bros. Pictures)

Premiéra snímky je naplánovaná na záver tohto roka, konkrétne na 20. decembra. Ukážka nevyzerá vôbec zle, aj keď efekty v niektorých záberoch nevyzerajú oslnivo. Veríme, že sa s nimi ešte v štúdiu do konca roka vyhrajú. Čo hovoríte na trailer? Zaujal vás?

Viac o téme: AquamanDC Comics
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu