Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ikonické páry súčasného Hollywoodu: FOTO Dojemné príbehy lásky i búrlivé vzťahy

Zobraziť galériu (15)
(Zdroj: koláž Telkáč)

Manželstvá, ktoré trvajú v Hollywoode niekoľko desaťročí, si zaslúžia uznanie. Vydržať tlak zo všetkých strán nie je jednoduché. V súčasnosti sú však medzi hollywoodskymi pármi ikonické dvojice, ktoré sú na každodennom pretrase. Niektoré tlak vydržali, iné sa rozišli. No vždy na nich budú diváci spomínať ako na legendárne a krásne páry.

Angelina Jolie a Brad Pitt

Foto: Insagram/Brangelina
Zobraziť galériu (15)
Foto: Insagram/Brangelina  (Zdroj: Insagram/Brangelina)

Toto manželstvo bolo vo všetkých ohľadoch viac než ideálne. V roku 2005 sa spoznali počas natáčania filmu Pán a Pani Smithovci. V tom čase bol Brad Pitt ešte s Jennifer Aniston, ktorú ich rozchod položil do kolien. Pitt si adoptoval deti, ktoré už v tom čase Angelina mala tiež adoptované. Po čase sa im narodila dcéra Shiloh a neskôr dvojičky Vivien a Knox. Spolu tak vychovávali šesť detí. Po deviatich rokoch vzťahu sa vzali. Bohužiaľ, idyla nevydržala dlho. V roku 2016 oznámili, že sa rozchádzajú. V súčasnosti prebieha ich šialený rozvod a boj o zverenie detí do opatery. Angelina tvrdila, že Pitt veľa pil a bol agresívny aj na deti. Pitt toho ľutuje, svoju chybu priznal, no deti vraj nikdy nebil.

Chris Pratt a Anna Faris

Foto: SITA/AP/Matt Sayles/Invision
Zobraziť galériu (15)
Foto: SITA/AP/Matt Sayles/Invision  (Zdroj: SITA/AP/Matt Sayles/Invision)

Chris Pratt sa v poslednom čase preslávil úlohou v marvelovke Strážcovia galaxie. Po jeho boku sa dlhé roky objavovala komediálna herečka Anna Faris. Stretli sa počas natáčania snímky Noc je ešte mladá v roku 2007, kde si Anna zahrala jeho filmovú lásku. Ich vzťah prerástol aj do reálneho života. O dva roky neskôr sa vzali na krásnom Bali. V roku 2012 sa im narodil syn Jake. Ich vzťah sa však skončil minulý rok v auguste. Koncom roka požiadal Pratt o rozvod. V júli tohto roku sa v médiách potvrdilo, že herec randí s dcérou ArnoldaSchwarzeneggera Katherine.

Justin Theroux a Jennifer Aniston

Foto: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision
Zobraziť galériu (15)
Foto: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision  (Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision)

Po zdrvujúcom rozvode s veľkou láskou Jennifer Aniston Bradom Pittom trvalo herečke naozaj dlhú dobu, kým si niekoho našla. Médiá neustále rozoberali boj medzi ňou a Angelinou Jolie, fakt, že je stále sama a dokonca sa v médiách objavila informácia, že sa v dobrom stretáva so svojím exmanželom. Nakoniec si po rokoch našla svojho vytúženého princa na bielom koni. V máji 2011 sa zoznámila s hercom, režisérom a scenáristom Justinom Therouxom. O rok na to si kúpili dom a zasnúbili sa. O tri roky sa konala svadba. Bohužiaľ, aj táto romanca sa skončila. Vo februári tohto roku oznámili svoj rozchod. Podľa oficiálneho vyhlásenia sa síce rozišli, no naďalej sa rešpektujú a milujú.


Mohlo by vás zaujímať:Nemožné byť spolu na celý život? Tieto hollywoodske páry vám dokážu opak!


Blake Lively a Ryan Reynolds

Foto: SITA/AP/Brent N. Clarke/Invision
Zobraziť galériu (15)
Foto: SITA/AP/Brent N. Clarke/Invision  (Zdroj: SITA/AP/Brent N. Clarke/Invision)

Ak sa niekto bude rozprávať o ikonických pároch Hollywoodu, Blake Lively a Ryan Reynolds ním určite sú. Reynolds bol v minulosti ženatý s herečkou Scarlett Johansson, no ich vzťah vydržal necelé štyri roky. Práve počas toho, ako sa toto jeho manželstvo končilo, spoznal svoju súčasnú manželku. Prvýkrát sa stretli počas natáčania snímky Green Lantern, ktorá u kritikov prepadla. O rok na to sa v médiách objavila informácia, že herci spolu randia. Vzali sa v južnej Karolíne v septembri 2012. Majú spolu dve dcéry, štvorročnú James a dvojročnú Inez. Obaja sú hitom sociálnych sietí kvôli spôsobu, ako si zo seba dokážu vystreliť. Reynolds sa preslávil úlohou antihrdinu Deadpoola v sérii marveloviek.

Evan Peters a Emma Roberts

Foto: Instagram/Emma Roberts
Zobraziť galériu (15)
Foto: Instagram/Emma Roberts  (Zdroj: Instagram/Emma Roberts)

Evan Peters začal chodiť s herečkou Emmou Roberts v roku 2012 potom, ako spolu pracovali na snímke Adult Only. O rok neskôr sa spoločne objavili aj v treťej sérii populárnehoseriálu American Horror Story s podnázvom Coven. V júli 2013 sa počas pobytu v hoteli v kanadskom Montreale odohral incident. Niekto totiž z izby počul hlasnú hádku a zavolal políciu. Po vášnivej hádke sa herci začali mlátiť, Roberts svojho priateľa dokonca uhryzla. Keď prišla polícia, herečku zatkli. Peters zatknutý nebol, lebo Emma nemala žiadne viditeľné zranenia. Peters však nevzniesol žiadne obvinenia a herečku o pár hodín ju pustili. Pár sa zasnúbil, no v roku 2015 sa na čas rozišli, no dnes sú opäť spolu.

Josh Kelley a Katherine Heigl

Foto: Instagram/Katherine Heigl
Zobraziť galériu (15)
Foto: Instagram/Katherine Heigl  (Zdroj: Instagram/Katherine Heigl)

Jedným z idylických párov súčasného Hollywoodu je nesporne herečka Katherine Heigl a jej partner spevák Josh Kelley. Pár sa zasnúbil v roku 2006, Heigl stretla svojho partnera rok predtým pri natáčaní jeho klipu Only You. Obaja sa rozhodli, že do svadby spolu nebudú bývať. „Myslím, že som si chcela ušetriť niečo do manželstva. Chcela som nejako odlíšiť manželstvo od randenia,“ povedala herečka, ktorá sa za speváka vydala v decembri 2007 v Utahu. Pár si v septembri 2009 adoptoval dcéru Naleigh z Južnej Kórey, rodného mesta adoptívnej sestry Heigl. O tri roky neskôr pribudla do rodiny adoptívna dcéra Adalaide z Ameriky. Heigl mala dlhé roky problémy problémy otehotnieť, preto zvolila adopciu. Keď na to myslela najmenej, stal sa zázrak. V decembri 2016 porodila syna Josha B. Kelleyho Juniora.


Mohlo by vás zaujímať:Sú nonstop na očiach, no svoje súkromie si strážia: Vedeli ste o tajných svadbách?


Justin Timberlake a Jessica Biel

Foto: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision
Zobraziť galériu (15)
Foto: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision  (Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision)

Justin Timberlake má za sebou vzťah s Britney Spears či Cameron Diaz, no jeho vyvolenou sa stala herečka zo Siedmeho neba Jessica Biel. Herečka stretla svojho mažela v roku 2007. Pár sa zasnúbil v decembri 2011 a o necelý rok na to sa vzali v Taliansku. O tri roky po svadbe sa im narodil syn Silas. Timberlake patrí v súčasnosti k jedným z najúspešnejších muzikantov. Jessica Biel bola známa v mladšom veku vďaka populárnemu seriálu V siedmom nebi. Okrem toho si zahrala po boku Edwarda Nortona vo filme Iluzionista a v súčasnosti je hlavnou postavou v seriáli The Sinner.

Ryan Gosling a Eva Mendes

Ryan Gosling a Eva Mendes vo filme Za borovicovým hájom. (Foto: SITA/AP/Focus Features)
Zobraziť galériu (15)
Ryan Gosling a Eva Mendes vo filme Za borovicovým hájom. (Foto: SITA/AP/Focus Features)  (Zdroj: SITA/AP/Focus Features)

Síce patria k najkrajším párom v Hollywoode, no svoje súkromie si dôkladne strážia. Ani jeden z nich nie je aktívny na sociálnych sieťach. Dokonca málokde nájdete ich spoločnú fotografiu.Stretli sa v septembri 2011 počas natáčania filmu Za borovicovým hájom a odvtedy sú spolu. Majú dve dcéry štvorročnú Esmeraldu a dvojročnú Amadu. Počas odovzdávania cien Zlatý Glóbus vyjadril manželke vďačnosť a lásku. V príhovore povedal, že kým on natáčal film La La Land, ona sa starala o chorého brata a napriek tomu ho podporovala.

Channing Tatum a Jenna Dewan Tatum

Foto: SITA/AP/Chris Pizzello/Invision
Zobraziť galériu (15)
Foto: SITA/AP/Chris Pizzello/Invision  (Zdroj: SITA/AP/Chris Pizzello/Invision)

Zrejme najväčším prekvapením tohto roka bol rozchod Channinga Tatuma a Jenny Dewan. Stretli sa v roku 2006 počas natáčania filmu Step up, kde obaja tancovali. Jenna je okrem občasného herectva hlavne tanečníčka. Tatum je herec, no jeho kariére predchádzali skúsenosti striptéra, o ktorých bol natočený filmMagic Mike. Vzali sa o tri roky neskôr v Malibu. Majú spolu päťročnú dcérku Everly, ktorá sa narodila v Londýne. Obaja však veľa pracovali a boli naozaj vyťažení. Po deväťročnom manželstve ukončili svoj vzťah v apríli tohto rokus tým, že sú v priateľskom vzťahu a chcú byť dobrými rodičmi pre svoju dcéru.


Mohlo by vás zaujímať:Keď motív prevýši samotný film: Spielberg netušil, akou aktuálnou sa sloboda slova stane


Camila Alves a Matthew McConaughey

Foto: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision
Zobraziť galériu (15)
Foto: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision  (Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision)

Rodený 48-ročný Texasan stretol svoju manželku Camilu Alves pred dvanástimi rokmi. Po piatich rokoch randenia sa pár v roku 2011 zasnúbil a o rok na to sa vzali v Austine, kde sa aj usadili. Spoločne vychovávajú tri deti. Desaťročného syna Leviho, osemročnú dcéru Vidu a šesťročného Livingstona. Charizmatický Južan má na konte Oscara za výkon v snímke Klub poslednej nádeje, kde si zahral s hercom a spevákom kapely Thirty seconds to Mars Jaredom Letom, ktorý takisto dostal Oscara za vedľajšiu úlohu v rovnakej snímke.

Ashton Kutcher a Mila Kunis

Foto: SITA/AP/Peter Barreras/Invision
Zobraziť galériu (15)
Foto: SITA/AP/Peter Barreras/Invision  (Zdroj: SITA/AP/Peter Barreras/Invision)

Tento príbeh lásky je takmer ako z rozprávky. Ashton Kutcher a Mila Kunis sa prvýkrát stretli v 90. rokoch počas natáčania legendárneho seriálu Tie roky sedemdesiate. Vtedy sa ich vzťah však nezačal. Kutcher bol takmer sedem rokov ženatý s exmanželkou Brucea Willisa Demi Moore. Herec podal žiadosť o rozvod koncom roka 2012.Rozvodové konanie po oznámení o rozchode páru v roku 2011trvalo takmer dva roky, oficiálne sa rozviedli až v roku 2013. No už v prvej polovici roku 2012 začal chodiť s Milou Kunis. O dva roky sa zasnúbili a v roku 2015 sa vzali. V novembri 2016 sa im narodil syn Dimitri Portwood. Medzi hercami to vraj iskrilo už počas natáčania seriálu, na vzťah si však museli pár rokov počkať.

Olivia Wilde a Jason Sudeikis

Foto: SITA/AP/Evan Agostini/Invision
Zobraziť galériu (15)
Foto: SITA/AP/Evan Agostini/Invision  (Zdroj: SITA/AP/Evan Agostini/Invision)

Obaja herci majú za sebou nevydarené manželstvo, no zdá sa, že jeden v druhom našli to, čo im chýbalo. Olivia Wilde začala randiť s Jasonom Sudeikisom v novembri 2011 a o dva roky sa zasnúbili. Spoločne vychovávajú dve deti - syna Otisa a dcéru Daisy. Pár sa zatiaľ nezosobášil. V šouWatch What Happens Live v roku 2016 odpovedali na otázku, kedy sa vezmú. „Verím tomu, že sa nevezmeme, kým tráva nebude legálna v každom štáte,“ poznamenal vtipne Sudeikis.

Penélope Cruz a Javier Bardem

Foto: SITA/AP/Joel Ryan/Invision
Zobraziť galériu (15)
Foto: SITA/AP/Joel Ryan/Invision  (Zdroj: SITA/AP/Joel Ryan/Invision)

Penélope Cruz sa prvýkrát stretla s hercom Javierom Bardemom vo svojej prelomovej úlohe vo filme Šunka, šunka z roku 1992. Spoločne sa objavili aj vo filme Woodyho Allen Vicky Cristina Barcelona a Konzultant. Chodiť spolu začali v roku 2007 a o tri roky sa vzali na Bahamách. Majú dve deti - sedemročného syna Lea, ktorý sa narodil v Los Angelesa päťročnú dcéru Lunu narodenú v Madride. Cruz a Bardem patria k jediným španielskym hercom, ktorí vyhrali Oscara.

Viac o téme: Brad PittAngelina JolieJennifer AnistonKatherine HeiglRyan ReynoldsChanning TatumChris PrattPenelope CruzEvan PetersBlake LivelyEmma RobertsOlivia Wilde
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu