Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Šokujúci status Idrisa Elbu: FOTO Takto naznačil, kto bude nový Bond!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA/AP)

Britský herec Idris Elba dnes tajomným odkazom na twitteri priživil špekulácie, že práve on by sa mohol stať ďalším predstaviteľom slávneho filmového agenta Jamesa Bonda. Súčasný Bond Daniel Craig si v ďalšom filme zahrá budúci rok už po piaty raz a bude to zrejme naposledy, napísal internetový portál firstpost.com.

„Volám sa Elba, Idris Elba,“napísal včera jeden z najžiadanejších hercov Hollywoodu na svojom Twitteri. Po tomto poste sa spustila lavína reakcií. Fanúšikovia boli bez seba a jeho post zdieľalo aj množstvo hercov. Či tomu tak bude, to zatiaľ nie je známe. Isté je, že tento post hovorí takmer s istotou, že Elba bude nový Bond. Pokiaľ si z nás herec nerobí srandu.

Šokujúci status Idrisa Elbu:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/Idris Elba)

Elba je ako Bond v hre už dlho

O Elbovi sa ako o možnom kandidátovi na Jamesa Bonda hovorí už roky. On však tvrdil, že by pre túto úlohu mohol byť príliš starý. Teraz má 45 rokov. Elbovo meno sa v tejto súvislosti začalo objavovať opäť pred niekoľkými dňami, kedy producentka Jamesa Bonda Barbara Broccoliovánaznačila, že je načase, aby sa úlohy zhostil herec inej ako bielej farby pleti.

Idris Elba je držiteľom Zlatého glóbusu za rok 2011 za svoj výkon v seriáli Luther. Nadchádzajúcifilm o Jamesovi Bondovi bude v poradí 25. a režírovať ho bude oscarový režisér Danny Boyle.

Viac o téme: Daniel CraigJames BondIdris Elba
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu