Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prekrásna herečka z Upírskych denníkov: Toto jej pomáha prekonať nešťastnú lásku

Nina Dobrev
Nina Dobrev (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Bulharsko-kanadskej herečke Nine Dobrev pomáha prekonať rozchody, keď cestuje. Vyjadrila sa tak pre magazín Cosmopolitan s tým, že pri tom nemôžu chýbať kamarátky.

"Letenka, pohárik tequily a skupina kamošiek," priblížila jej recept na rýchle prekonanie rozchodu 29-ročná rodáčka z bulharskej Sofie v rozhovore, kde okrem iného uviedla, že práve na cestovanie míňa najviac peňazí.

"Nerozhadzujem často peniaze na materiálne veci. Míňam na lety a cestovanie. Bola som v Thajsku, Japonsku, Austrálii, Bruseli, Švajčiarsku. Rada objavujem nové kultúry, stretávam nových ľudí a rada sa uvoľňujem od svojho bežného rozvrhu. Keď nakrúcam, rozvrhy sú prísne organizované - každá minúta je naplánovaná a nemôžete sa odchýliť. Takže, keď nepracujem, rada nemám žiaden rozvrh. Túžim po opaku. Som jedným z tých ľudí, čo ťažko pracujú ale sa aj naplno zabávajú. V každom smere idem na 130 percent a veľmi mi nejde nájsť si medzi tým rovnováhu," priznala mladá herečka.

Nina Dobrev, celým menom Nikolina Konstantinova Dobreva, je známa predovšetkým zo seriálu Upírske denníky (2009 - 2017), kde sa v rokoch 2009 až 2015 predstavila ako Elena Gilbert, Katherine Pierce a Amara. Zahrala si tiež napríklad v snímkach Chloe (2009), Charlieho malé tajomstvá (2012), Falošní poliši (2014), xXx: Návrat Xandera Cage (2017) alebo Hráči so smrťou (2017).

Viac o téme: Upírske denníkyNina Dobrev
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu