Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Definitívny koniec obľúbeného seriálu: Hlavní hrdinovia budú už naveky vďační!

Teória veľkého tresku
Teória veľkého tresku (Zdroj: CBS)

Teória veľkého tresku sa skončí dvanástou sezónou. Posledná sezóna na televíznych obrazovkách odštartuje 24. septembra a skončiť by sa mala na budúci rok v máji.

Obľúbený americký komediálny seriál Teória veľkého tresku (2007) sa chýli ku koncu. V stredu to oznámili tvorcovia projektu s tým, že nadchádzajúca dvanásta sezóna bude jeho posledná.

"My, spolu s hercami, scenáristami a štábom, sme nesmierne vďační za úspech šou a mienime priniesť finálovú sezónu a finále série, ktoré privedie Teóriu veľkého tresku do epického kreatívneho konca," uviedli v spoločnom stanovisku produkčné tímy a televízia CBS, ktorá sitkom vysiela. Zároveň fanúšikom a fanúšičkám projektu odkázali, že im budú "naveky vďační". Posledná sezóna na televíznych obrazovkách odštartuje 24. septembra a skončiť by sa mala na budúci rok v máji.


Mohlo by vás zaujímať:Existujú, no nikdy sme ich nevideli: Tieto seriálové postavy by ste na obrazovke hľadali zbytočne


Teória veľkého tresku sa zameriava na vedcov, ktorým sa do života priplietla krásna mladá žena. V projekte účinkujú Jim Parsons (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard), Kaley Cuoco (Penny), Simon Helberg (Howard), Kunal Nayyar (Raj), Mayim Bialik (Amy) či Melissa Rauch (Bernadette).

Za vznikom sitkomu stoja Chuck Lorre, Steve Molaro a Bill Prady. Seriálu sa okrem úspechu u divákov podarilo dosiahnuť aj uznanie kritiky. Spomedzi hercov a herečiek najviac žiari spomínaný Jim Parsons, ktorý získal štyri ceny Primetime Emmy (2010, 2011, 2013, 2014) i Zlatý glóbus (2011). Projekt sa dočkal aj vlastného spinoffu s názvom Malý Sheldon (2017).

Viac o téme: Teória veľkého tresku
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu