Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Chceli byť skvelými hercami, no nevyšlo to: FOTO Niektoré hviezdy ani nespoznáte!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: koláž Telkáč)

Nie každému sa podarí splniť si sen o veľkej hereckej kariére. Či už to mali v pláne, alebo nie. Týchto hercov si určite pamätáte kvôli jednej či dvom významnejším úlohám, no potom sa z obrazovky vytratili. Niektorí sa dnes venujú iným aktivitám, no iní to s herectvom ešte stále nevzdali.

FreddiePrinze Jr.

Freddy Prinze Jr. sa preslávil v horore z roku 1997 Viem, čo ste robili minulé leto. Jeho druhou najznámejšou úlohou je rola Freda vo filmovej verzii rozprávky Scooby-Doo. Medzitým sa objavil v niekoľkých menej úspešných romantických komédiách, v niekoľkých dieloch rôznych seriálov a svoj hlas prepožičal postavičke v animovanom seriáli.

Chceli byť skvelými hercami,
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA/Marion Curtis, Sagatiba, Instagram/Freddie Prinze Jr. )

Jeho herecká kariéra pomaly chradla a od roku 2012 sa neobjavil v žiadnom filme. Je ženatý so Sarah Michelle Gellar, s ktorou sa zoznámil počas natáčania spomínaného hororu. Sú spolu už vyše 20 rokov, majú dve deti a žijú v Los Angeles. Freddie vymenil hereckú kariéru za niečo iné. Momentálne sa venuje vareniu a vyšlo mu niekoľko kuchárskych kníh. Svoje recepty prezentuje aj na sociálnejsieti Instagram.

Tara Reid

Taru Reid si väčšina divákov pamätá zrejme len zo série tínedžerských filmov Prci, prci, prcičky. Okrem tejto snímky v jej živote nebol žiadny významnejší film. Objavovala sa skôr v b-čkových hororoch. Jednu z hlavných postáv si zahrala napríklad v sérii filmov Žraločie tornádo. Herečka je známa nepodarenými plastickými operáciami a vyziablou postavou. Plastikami sa neskôr snažila napraviť nepodarené operácie pŕs a brucha.Mnohé médiá písali aj o jej údajnej anorexii.

Chceli byť skvelými hercami,
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: YouTube, SITA/AP/Richard Shotwell/Invision)

Má za sebou niekoľko neúspešných vzťahov. V roku 2011 si vzala bulharského finančníka, ale neskôr sama herečka informovala, že neboli oddaní legálne. Jej neúspešné vzťahy pokračujú dodnes. Čo sa týka jej hereckej kariéry, takmer 43-ročná herečka už zrejme na cestu hollywoodskej megahviezdy nenastúpi. Poslednýkrát sa objavila vo filme The Last Sharknado: It's about time a na pláne má britskú snímku Bennett's Song.

Tori Spelling

Osud Tori Spelling je podobný Tare Reid. Herečka sa ako sedemnásťročná objavila v kultovom tínedžerskom seriáli Beverly Hills 90210. Seriál sa tešil obrovskej popularite po celom svete. Mal desať sérií a vysielal sa desať rokov do roku 2000. Odvtedy však väčší herecký úspech nezaznamenala. Objavila sa v Smallville, v Scary Movie a v iných menej úspešných projektoch. Rovnako ako Tara Reid, aj ona si zahrala v poslednom filme zo série snímok Žraločie tornádo.

Chceli byť skvelými hercami,
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Youtube, Instagram/Tori Spelling)

V súčasnosti žije rodinným životom. Za svojho manžela DeanaMcDermotta je vydatá od roku 2006. Pár si začal románik ešte počas prvého manželstva herečky. Spolu vychovávajú päť detí. Okrem toho sa venuje aj písaniu a vydala niekoľko kníh. Podľa vlastných slov sa rada s ostatnými delí o svoje príbehy a zážitky. Je to vidieť aj na sociálnej sieti Instagram, na ktorej je mimoriadne aktívna.

Kristin Kreuk

Na túto slečnu si pamätajú mnohí z nás. Ešte z čias, keď sme poobede sadali k televízii a s napätím čakali na nové diely seriálu Smallville. Síce sa objavila aj v iných filmoch a seriáloch, nič nepredčilo slávu Smallvillu. V seriáli si zahrala Lanu Lang po boku herca Toma Wellinga, ktorý stvnárnil Supermana alias Clarka Kenta. Jej exotický pôvod a krása boli vtedy ojedinelé a bola považovaná za jednu z najkrajších žien na televíznej obrazovke.

Chceli byť skvelými hercami,
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: YouTube, Instagram/Kristin Kreuk)

Poslednýkrát sa vo filme objavila pred šiestimi rokmi. Kreuk sa teraz venuje najmä seriálom. V súčasnosti hrá hlavnú úlohu v seriáliBurden of Truth. V marci čelila kontroverznej kauze, v ktorej paradoxne figurovala jej kolegyňa zo Smallvillu Allison Mack. Herečka čelí obvineniam z kupliarstva za svoje aktivity v spolku, ktorý sexuálne zneužíval ženy. Keitha Raniera, lídra údajnej sebazdokonaľovacej skupiny pre ženy zvanej Nxivm, zadržali agenti FBI v marci v Mexiku. V tom istom mesiaci sa Kreuk priznala, že do kultu patrila, no v roku 2012 ho opustila. Myslela si, že jej to pomôže v zdokonaľovaní seba samej, no bolo to len klamstvo.


Každou dekádou zmenia váš pohľad na svet: Na tieto filmy musíte naozaj dozrieť!


Madeline Zima

Ako malá bola roztomilá, v dospelom veku si zahrala mršku. Zatiaľ sa neobjavila v žiadnom trháku, mnohí si ju pamätajú podľa jej roztomilej tváričky. Ako malá sa objavila v niekoľkých projektoch, z ktorých najznámejší bol seriál Pestúnka Franny a film Pestúnka. Jej milú detskú tváričku poznali mnohí fanúšikovia. O pár rokov však prišiel zlom. Madeline Zima sa neobjavila v žiadnom známejšom filme, kým nedostala úlohu v seriáli Californication.

Chceli byť skvelými hercami,
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: YouTube, Instagram/Madeline Zima)

Zahrala si jednu z Hankových (David Duchovny) „obetí“, z ktorej sa vykľula dcéra jeho známeho, ktorá bola stále pod zákonom. Neskôr to využila proti nemu. Skúsila si tak úlohu filmovej mršky. Objavila sa aj v seriáli Hrdinovia. Jej najnovším projektom je film Painkillers, kde si zahrá s hviezdou O. C. California Mischou Barton. Žije v Los Angeles so svojimi dvoma sestrami.

Alicia Silverstone

Ako malá sa venovala baletu a do šiestich rokov mala bezstarostné detstvo. Jej otec - realitný maklér v nej spozoroval istú dávku neobyčajnosti a hneď to využil. V správny čas rozposlal fotografie do agentúr a jej kariéra mohla začať. Od modelingu sa plynule dostala k reklame. Stačilo málo a ochutnala aj herectvo. Ako dvanásťročná sa objavila v seriáli The Wonder Years, kde pôsobila až do jeho konca v roku 1993. Následne sa objavila v dvoch klipochskupiny Aerosmith. Vtedy mala 17 rokov.

Chceli byť skvelými hercami,
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: YouTube, Instagram/Alicia Silverstone)

O dva roky neskôr sa objavila v tínedžerskom filme Bezmocná, ktorý je s herečkou spájaný zrejme najviac. Rok na to absolvovala jazdu v romantickej komédii po boku Brandona Frasera Príchod z minulosti. Dnes žije v Los Angeles, je aktivistkou za práva zvierat a je vegánka. Dokonca vydala knihu s receptami na vegánske pochutiny. Z času na čas sa objaví v nejakej snímke. Jej najnovším filmom je Dámsky klub, kde si zahrala po boku hviezd ako jeDiane Keaton,Jane FondačiAndy Garcia.

Thora Birch

Sladkú tváričku z rozprávky Hokus Pokus si pamätajú mnohí. Ako malá Dani zdolávala so svojim bratom nástrahy troch čarodejníc, ktoré sa po rokoch vrátili na zem. V tom čase mala jedenásť rokov. O šesť rokov neskôr sa objavila v kultovom filme Americká krása, kde si zahrala jednu z hlavných úloh. Viac sa jej však preraziť nepodarilo, aj keď na to mala skvelo našliapnuté. Síce sa herectvu venuje stále, nepodarilo sa jej viac uchytiť v lepšom filme a zakotvila v b-čkovom prístave.

Chceli byť skvelými hercami,
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: YouTube, SITA/AP/Jordan Strauss/Invision)

Nate Richert

Kto by si nepamätal sladkého Harveyho zo Sabriny, mladej čarodejnice. Zrejme pri tom aj ostaneme. Nate Richert sa dnes venuje hudbe, okrem toho ho stáli fanúšikovia môžu sledovať na Instagrame. Podobný osud postretol aj jeho kolegynu Melissu Joan Hart, ktorá si zahrala jeho tínedžerskú lásku Sabrinu. Takisto sa objavila v niekoľkých menej hodnotených filmoch. Je vydatá a má tri deti.

Chceli byť skvelými hercami,
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram/Nate Richert, YouTube)

Viac o téme: CalifornicationKristin KreukMelissa Joan HartNate RichertThora BirchFreddie Prinez Jr.Madeline Zima
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu