Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Charlie Harper a jeho nádherné seriálové milenky: Pozrite sa, ako vyzerajú dnes

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: allocine.fr)

Charlie Sheen alebo Charlie Harper? Je to v podstate jedno. Či už v úlohe herca alebo v rámci súkromného života bol, je a vždy bude rovnaký. Priznajte sa, určite ste mu občas závideli seriálové milenky a partnerky. Vybrali sme pre vás niektoré kočky, ktoré skončili v jeho posteli. Teda minimálne v Dva a pol chlapa. A takto dnes vyzerajú.

zamilovanáChelsea - Jennifer Bini Taylorová (46)

Ani sa nechce veriť, že seriálovej kráske Chelsea tiahne na päťdesiatku. Práve po boku Charlieho Sheena zažiarila ako herečka najviac. V realite však žije diametrálne odlišný život - od roku 1997 je vydatá za Paula Taylora, s ktorým má dve deti. Rok pred svadbou sa zúčastnila súťaže Miss Florida a dokonca si zahrala aj v erotickom thrilleri. V hereckej kariére pokračuje aj v súčasnosti.

Thanks for the new pics! @gabbyoltean

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Taylor (@jenniferbtaylor531),

sudkyňa Linda - Ming-Na Wen (54)

Ďalšia z pôvabných dám, ktoré v seriáli neodolali Charlieho šarmu. V USA narodená herečka, pôvodom z Macaa, sa aj naďalej živí nakrúcaním filmov. Je druhýkrát vydatá, má dve deti a rozhodne nevyzerá na 54 rokov.

Ming-Na Wen
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

sexica Lisa -Denise Richards (47)

Túto krásku si zrejme budú pamätať iba tí najväčší priaznivci. Nádherná Lisa však rozhodne stála za to. Ba čo viac, s Charliem Sheenom tvorila vzťah aj v súkromí. Dokonca s ním bola štyri roky v manželskom zväzku a majú spolu dve deti. Len päť mesiacov po pôrode pózovala pre časopis Playboy a pravidelne ju zaraďovali medzi najkrajšie ženy sveta.

tanečnica Mia -Emmanuelle Vaugierová (42)

Nechýbalo veľa a za seriálového Charlieho sa takmer vydala. Práve ona bola jeho vyvolenou, do ktorej sa skutočne zamiloval. K svadbe s Miou však neprišlo. V reálnom živote ide o kanadskú herečku a modelku, ktorá má veľkú záľubu v koňoch. Za sebou má pomerne bohatý filmový a seriálový životopis. Dva roky randila s Chuckom Lorrem, ktorý stojí za úspešnými sitkomami Teória veľkého tresku,Mike & Mollya práve Dva a pol chlapa.

divoká kriminálnička Courtney - Jenny McCarthyová (45)

Ruku na srdce, aj vás bavili pozerať časti, v ktorých sa objavila táto sexbomba?Kariéru začala v roku1993ako modelka pre časopisPlayboy, neskôr bola menovaná ako Playmate roku. V Dva a pol chlapa stvárnila neodolateľnú a prefíkanú krásku. V súkromí päť rokov chodila s Jimmom Carreym, no momentálne už je vydatá za Donnieho Wahlberga.

Jenny McCarthy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

Viac o téme: Charlie SheenDenise RichardsJennifer Bini TaylorováMing-Na WenEmmanuelle VaugierováJenny McCarthyová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu