Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

V Hollywoode hviezdia aj s nadváhou... A kilá navyše ich absolútne netrápia!

koláž - herci s nadváhou Zobraziť galériu (7)
koláž - herci s nadváhou (Zdroj: koláž Telkáč)

Aj v čase, kedy na nás odvšadiaľ vyskakujú herci a herečky s dokonalými a štíhlymi postavami, si pár rebelov zachováva svoju tvár aj postavu. Vysokú (nad)váhu vôbec neriešia a sú úspešní najmä vďaka talentu. Dokonalosť sa jednoducho preceňuje!

Rebel Wilson

Rebel Wilson
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Matt Slocum)

Rebel Wilson je rebelkou v pravom slova zmysle. Stačí pár slov a hereckí kolegovia nemajú šancu vyrovnať sa jej humoru. Bez väčšej námahy dokáže rozosmiať aj moderátorov talkshow, nevraviac o jej fanúšikoch. Rebel jezárukou dobrej komédie. S kilami navyše občas bojuje prostredníctvom diéty, no nepreháňa to. Keď sa jej totiž podarilo v roku 2011 zhodiť 10 kilogramov, tak ďalej s chudnutím nemohla pokračovať. Zmluva k filmu Pitch Perfect jej to nedovoľovala. Svoj úspech dokonca pripisuje práve svojej charakteristickej postave.


Mohlo by vás zaujímať:Deti zo známych hororov: Vtedy poriadne desivé a teraz? Takýto majú život


Amy Schumer

Amy Schumer
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA/Jordan Strauss/Invision/AP)

Komediálna herečka Amy Schumer funguje očividne v správnom biznise. Byť komikom si totiž vyžaduje poriadnu dávku odvahy a schopnosť vstať po neúspechu. Znamená to tiež to, že keď má niekto narážky na jej hmotnosť, dokáže bez problémov reagovať. Amy sa proste nebojí robiť vlny. Navyše si zo svojej postavy robí srandu sama, takže hejteri nemajú šancu. Herečkin úspech tak aj naďalej stúpa, a to aj vďaka jej humoru. Naposledy ste ju mohli vidieť v komédii Som sexy.

Melissa McCarthy

Melissa McCarthy
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA/Christopher Katsarov/The Canadian Press via AP)

V úlohe bacuľky Sookie zahviezdila v obľúbenom seriáli Ženy z rodu Gilmorovcov, no odvtedy sa čoraz viac objavuje v áčkových hollywoodskych filmoch. Úloha komediálnej herečky jej neskutočne pristane a zaslúžene žne stále väčší úspech a obľubu. Musí sa však vysporiadať s množstvom nepríjemných poznámok týkajúcich sa jej osoby. V poslednej dobe však zaznamenala úspech aj na poli hmotnosti. Výraznejšie schudla, no stále si uchováva šarm usmievavej bacuľky.


Mohlo by vás zaujímať:Vládli srdcom aj mečom: Užite si vynikajúce filmy o mocných kráľovnách


John Goodman

John Goodman
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA/Jordan Strauss/Invision/AP)

Vo veľkom tele skvelého herca sa skrýva poriadna dávka humoru a hereckého talentu. Neprehliadnuteľný John sám o sebe vraví, že nie je tučný, ale len masívny. Určitú dobu bol v práci obmedzovaný na úlohy pánov v rokoch milujúcich plnú chladničku. Našťastie, neskôr filmoví tvorcovia pochopili, že to je pán herec, ktorý si zaslúži aj kvalitnejšie úlohy.


Mohlo by vás zaujímať:FOTO Sú sexi aj so šedinami: Ženy ich milujú, vyšší vek im absolútne nevadí


Chrissy Metz

Chrissy Metz
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA/Chris Pizzello/Invision/AP)

Prevažne seriálová herečka odmieta robiť to, čo sa od nej očakáva. Rozhodne sa nechce obmedzovať a aj napriek tomu, že je obézna, o chudnutí vraj ani len neuvažuje. Na sociálnych sieťach Chrissy často dáva najavo, že nepotrebuje žiadne rady ohľadom toho, čo by mala nosiť a ako by mala vyzerať. S chuťou sa tak často oblieka dosť extravagantne.

Viac o téme: Melissa McCarthyJohn GoodmanAmy SchumerRebel WilsonChrissy Metz
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu