Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tento týždeň nuda nehrozí: Príde morbídna rodinka, blázniví hrdinovia aj neschopná speváčka

tv tipy - koláž
tv tipy - koláž (Zdroj: koláž Telkáč)

Hmlistá jeseň nemusí byť nuda, stačí si len zapnúť ten správny televízny kanál. S naším filmovým výberom prežijete dobrodružstvo, napätie aj poriadnu zábavu.

PONDELOK 20:15 HBO2 - Hora medzi nami

Muž a žena, náhodní spolucestujúci, sa zrútia s malým lietadlom do zasnežených hôr. Extrémne podmienky pomohli vzniku silného puta. Keďže rýchlo pochopia, že pomoc sa k nim nedostane, vydajú sa na vlastnú päsť na ďalekú cestu skrz divočinu.


Mohlo by vás zaujímať:Máte chuť na maratón? Tieto seriály stoja za to a zvládnete ich za víkend


UTOROK 20:15 Joj Cinema - Božská Florence

Hriešne bohatá Florence je hviezdou newyorskej spoločnosti. S pomocou svojho manžela a manažéra v jednom ponúka mestskej smotánke výber slávnych árií. Problémom však je, že Florence neudrží melodiu, nemá dobrý hlas a vôbec nevie spievať. Manžel a starostlivo vybrané publikum ju však vždy uisťuje v tom, že jej spev je dokonalý. Preto sa rozhodne uskutočniť svoj obrovský sen - vystupovať v Carnegie Hall, kde diváci nemusia byť až takí lojálni.

STREDA 20:00 HBO - Black Panther

Pomerne čerstvá marvelovka Black Panther (2018) je dobrodružstvom bojovníka T'Challa. Ten sa po smrti svojho otca a kráľa Wakandy vracia domov, aby sa stal právoplatným kráľom. Objaví sa však dávny nepriateľ. Kráľ T'Chala a Black Panther v jednej osobe je tak vtiahnutý do konfliktu, ktorý ohrozuje nielen jeho Wakandu, ale aj celý svet.


Mohlo by vás zaujímať:Občas by sme chceli ich životy, ale aj ich skvelé byty: VIDEO Koľko by stál seriálový luxus?


ŠTVRTOK 20:40 JOJ Plus - Strážcovia Galaxie

Päť extravagantných dobrodruhov a bojovníkov z rôznych galaxií spojí sily, aby sa pokúsili zachrániť celú galaxiu pred skazou v podobe fanatického zloducha. Zároveň na televízne obrazovky prinesú poriadnu dávku vtipných situácií, pamätných hlášok a chytľavej hudby.

PIATOK 22:35 Nova - Na hrane zajtrajška

Mimozemská rasa pripomínajúca včeliu kolóniu útočí na Zem a zanecháva za sebou len hromady trosiek a milióny obetí. Záchrana Zeme sa zdá ako nemožná, ba priam samovražedná misia. Degradovaný podplukovník Bill Cage sa tomu však nevyhne, behom toho je však zabitý. Dostáva sa do časovej slučky a precitá opäť na začiatku toho istého pekelného dňa, je nútený opäť bojovať a opäť zomrieť. A tak stále dokola...


Mohlo by vás zaujímať:Rozlúčka s obľúbeným superhrdinom: Končí Chris Evans ako Kapitán Amerika?


SOBOTA 16:10 Jednotka - Rodina Addamsovcov

Kto by nemiloval podivnú rodinku Addamsovcov? Morticia, Gomez, ich dve deti a verné služobníctvo sú vo svojej zvláštnosti dokonalou skupinkou. Chýba im však Gomezov starší brat Fester. To chce využiť skorumpovaný právnik a vydáva sa za Festera, čím spustí kolotoč zamotaných situácií.

NEDEĽA 20:35 JOJ - Rýchlo a zbesilo 7

Hrdinovia nesmrteľnej série Rýchlo a Zbesilo dokážu aj nemožné. Teraz však narazili na nepriateľa, akého ešte nestretli. Zabijak Deckard Shaw sa totiž chce pomstiť za svojho brata Owena, ktorého naši hrdinovia spravodlivo potrestali a teraz je v kóme.

Viac o téme: Strážcovia GalaxieTv tipyBlack PantherRodina AddamsovcovHora medzi namiBožská Florence
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu