Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Krásna herečka v novej úlohe na Netflixe: Dramatický seriál zo športového prostredia

Emma Roberts Zobraziť galériu (2)
Emma Roberts (Zdroj: SITA/Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP)

Americká herečka Emma Roberts si zahrá v pripravovanom dramatickom seriáli Spinning Out. Novinka z krasokorčuliarskeho prostredia bude mať desať epizód. Projekt si objednala streamovacia spoločnosť Netflix.

Dvadsaťsedemročná Roberts v Spining Out stvárni nádejnú sólovú krasokorčuliarku Kat Baker, ktorá sa chystá vzdať korčuľovania po tom, čo jej súťažnú dráhu prekazí katastrofálny pád. Kat sa však chopí možnosti pokračovať vo svojej kariére ako párová krasokorčuliarka s talentovaným, no rebelským partnerom, a bude tak riskovať odhalenie urputne skrývaného tajomstva, ktoré by mohlo ovplyvniť jej život. Smerujúc za uskutočnením ich olympijských snov bude Kat so svojím partnerom čeliť rôznym šanciam, ranám na tele i na duši, finančnej obete či dokonca psychickému zrúteniu.

Tvorkyňami seriálu sú Samantha Stratton a Lara Olsen, ktoré budú aj jeho výkonné producentky. Výkonnými producentmi tiež budú Joby Harold a Tory Tunnell zo spoločnosť Safehouse Pictures, ktorá projekt zastrešuje, a Matt Schwartz.

Emma Roberts
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP)

Emma Rose Roberts sa na filmovom plátne po prvý raz objavila v krimi dráme Kokaín (2001) po boku Johnnyho Deppa a Penélope Cruz. Nasledovali snímky Veľký šampión (2002), Panna Aquamarine (2006), Nancy Drewová: Záhada v Hollywoode (2007), Chodiaca katastrofa (2008), Hotel pre psov (2009), Valentín (2010), Vreskot 4 (2011), Umenie zapadnúť (2011), My sme Millerovci (2013), Ashby (2015) či Hra o život (2016). Je známa aj z antológie American Horror Story (2011) a seriálu Scream Queens (2015 - 2016). Okrem herectva sa venuje aj modelingu a spevu. V roku 2005 vydala album Unfabulous And More. Ten bol zároveň soundtrackom seriálu Neslávna (2004 - 2007), v ktorom stvárnila hlavnú postavu.

Viac o téme: Emma RobertsSpinning Out
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu