Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Z brata sexi Thora pašerák drog: FOTO Ponorí sa do sveta temnej mafie

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA/AP/Matt Sayles/Invision for W Hotels)

Austrálsky herec Liam Hemsworth sa predstaví v pripravovanej snímke z mafiánskeho prostredia s názvom Arkansas. Dvadsaťosemročný rodák z Melbourne si v nej zahrá spolu s americkými kolegami Vinceom Vaughnom a Clarkom Dukeom. Film je Dukeovým režisérskym debutom, pričom 33-ročný umelec preň napísal aj scenár.

Novinka sa zameria na dvoch podradných pašerákov drog Kylea (Hemsworth) a Swina (Duke) pracujúcich pre zločineckú organizáciu Dixie Mafia. Dvojica žije podľa rozkazov ich šéfa Froga (Vaughn), ktorý sídli v Arkansase a ktorého nikdy nevideli. Jeden z ich obchodov sa však veľmi pokazí a smrteľné dôsledky, ktoré otrasú ich rutinnými životmi, na seba nenechajú dlho čakať.

Z brata sexi Thora
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/AP/Evan Agostini/Invision)

Nakrúcanie začne tento týždeň

Arkansas majú začať nakrúcať tento týždeň v Alabame. Producentami snímky budú Patrick Hibler, Jeff Rice, Martin Sprock a spoločnosť Storyboard media. Liam Hemsworth je mladším bratom známeho herca Chrisa Hemswortha a dlhé roky tvorí pár s kontroverznou americkou speváčkou a herečkou Miley Cyrus.

Z brata sexi Thora
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/AP/Evan Agostini/Invision)

Svoju hereckú kariéru odštartoval v seriáloch Susedia (1985), v ktorom účinkoval v období 2007 - 2008, či The Elephant Princess (2008), kde sa objavil v rokoch 2008 - 2009. Jeho filmovým debutom bola sci-fi dráma Štvrté proroctvo (2009), kde si zahral po boku Nicolasa Cagea. Do povedomia verejnosti sa zapísal už o rok neskôr vďaka romantickej dráme Posledná pieseň (2010). Predstavil sa tiež v akčnom filme Expendables 2 (2012), trileri Špión (2013), romantickej dráme Láska a česť (2013), krimidráme Veľká americká lúpež (2013), dramédii Krajčírka (2015) alebo sci-fi Deň nezávislosti: Nový útok (2016). Známy je aj vďaka filmovej sérii Hry o život (2012 - 2015), v ktorej stvárnil Galea Hawthorna.

Viac o téme: Liam Hemsworth
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu