Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Herečky oznámili fanúšikom zlú správu: Úspešný seriál na prahu poslednej sezóny

(Zdroj: cinemametropolis.com)

Nadchádzajúca siedma sezóna komediálno-dramatického seriálu Orange Is the New Black bude jeho posledná. Prostredníctvom videa na sociálnych sieťach to oznámili herečky účinkujúce v obľúbenom projekte streamovacej spoločnosti Netflix, ktoré sa v ňom okrem iného poďakovali za podporu priaznivcov.

"Siedma sezóna, nebudete sklamaní. Je to sezóna, na ktorú nezabudnete. A my vám dáme všetko a ešte viac, čo by ste kedy chceli," povedala v nahrávke predstaviteľka Suzanne "Crazy Eyes" Warren Uzo Aduba. Poslednú sezónu Netflix ponúkne v roku 2019.

Orange Is the New Black je inšpirovaný rovnomennými memoármi Piper Kerman a prináša príbeh Piper Chapman v podaní Taylor Schilling a jej spoluväzenkýň vo fiktívnej väznici Litchfield. V titule účinkujú aj Laverne Cox, Kate Mulgrew, Laura Prepon, Taryn Manning Dascha Polanco, Natasha Lyonne, Yael Stone či Nick Sandow.

Za vznikom projektu stojí Jenji Kohan. Seriál si vyslúžil 16 nominácií na Primetime Emmy, z ktorých štyri premenil na víťazstvo, šesť nominácií na Zlatý glóbus alebo jednu nomináciu na televíznu cenu BAFTA a na konto si pripísal napríklad aj štyri Screen Actors Guild Awards.

Viac o téme: Orange Is the New Black
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu