Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Láska je láska: Týchto hercov a herečky chce každý, no ich priťahuje rovnaké pohlavie

koláž Zobraziť galériu (9)
koláž (Zdroj: koláž Telkáč)

Každý z nasledujúcich hercov a herečiek si na plátne užíval plnými dúškami náklonnosť opačného pohlavia. V skutočnosti však majú slabosť pre to rovnaké. Niektorým z nich trvalo celkom dlho, kým vyšli na verejnosť s pravdou o svojej sexuálnej orientácii. A dokonca, aby zakryli svoje túžby, navonok randili s heterosexuálmi. Iní zase šli rovno tou cestou, akou ich ťahalo srdce.

Cynthia Nixon

Cynthia Nixon
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Jason DeCrow)

Ryšavka Miranda zo seriálu i filmov Sex v meste má so svojím bývalým manželom dve deti, no momentálne ich vychováva spolu s partnerkou Christine Maroni. V roku 2006 úspešne porazila rakovinu prsníka a od tej doby sa aktívne angažuje v kampaniach práve na prevenciu tohto druhu ochorenia. Aktívna je aj v politike, pričom vo všetkomju podporuje jej partnerka.


Mohlo by vás zaujímať:Talentovaná Emily Blunt: Z koktavého dievčatka vyrástla hviezda filmov aj divadla


Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA/Phil McCarten/Invision/AP)

Známy sukničkár Barney Stinson zo seriálu How I Met Your Mother zverejnil svoju orientáciu v roku 2006, kedy svet spoznal dnes už jeho manžela Davida Burtka. Spolu sa tešia z dvojčiat, ktoré im porodila náhradná matka. Herec bol v roku 2010 zaradený magazínom Time k stovke najvplyvnejších osôb na svete a môže sa pochváliť aj hviezdou na hollywoodskom chodníku slávy.

Jodie Foster

Jodie Foster
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA/Rebecca Cabage/Invision/AP)

Talentovaná a úspešná Jodie Foster si pre svoj coming out vybrala skutočne významnú príležitosť. V roku 2013 herečka využila možnosť na pódiu počas odovzdávania cien Zlatý Glóbus. O rok neskôr sa vydala za svoju partnerku.


Mohlo by vás zaujímať:VIDEO Temné a len pre dospelých: Z týchto rozprávok by deti mali nočné mory


Ian Mckellen

Ian Mckellen
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Andrew Medichini)

Tak ako mocný čarodejník z Pána Prsteňov Gandalf nerieši svoju sexualitu, tak svoju homosexualitu nerieši ani jeho predstaviteľ, herec Ian McKellen. Otvorene o nej rozpráva už celé roky. Jeho prvým dlhoročným partnerom sa stal učiteľ dejepisuBrian Taylor.

Wentworth Miller

Wentworth Miller
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA/Evan Agostini/Invision/AP)

Fešák Wentworth Miller zlomil svojím priznaním srdcia miliónom dievčat, ktoré sa doňho vďaka seriálu Útek z väzenia zamilovali. Podozrenie, že je gay, celé roky odmietal. Veľké priznanie prišlo až v roku 2013.

Richard Chamberlain

Richard Chamberlain
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA/Matt Sayles/Invision/AP)

Kňaza zo seriálu Vtáky v tŕní si zamilovali všetky diváčky. Ten však svojho prvého známeho priateľa ukázal už v sedemdesiatych rokoch a bol ním herec Wesley Eure. Po jeho boku sa neskôr vystriedalo niekoľko mužov z radov umelcov a okrem toho nazbieral aj množstvo hereckých ocenení. So svojím súčasným partnerom žije na Havaji.


Mohlo by vás zaujímať:V Hollywoode hviezdia aj s nadváhou... A kilá navyše ich absolútne netrápia!


Jane Lynch

Jane Lynch
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA/Jordan Strauss/Invision/AP)

Speváčka, herečka a komička Jane Lynch je u nás známa najmä vďaka postave podivnej telocvikárky zo seriálu Glee. Na konte však má množstvo významných ocenení. Okrem toho je herečka aj veľkou bojovníčkou za práva gayov a lesbičiek. Sama bola štyri roky vydatá za psychologičku Laru Embry.

Jim Parsons

Jim Parsons
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA/Chris Pizzello/Invision/AP)

Predstaviteľ premúdreho Sheldona Coopera zo seriálu Big Bang Theory, Jim Parsons, sa nikdy netajil svojou orientáciou, možno preto dostal okrem hereckých ocenení aj tie od asociácií podporujúcich gayov. Herec žije už viac ako desať rokovso svojím priateľom, ktorý je od neho o štyri roky mladší.

Viac o téme: Jim ParsonsNeil Patrick HarrisJodie FosterWentworth MillerRichard ChamberlainCynthia NixonJane LynchIan MckellenRussel Tovey
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu