Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Život vedľajších postáv z Dva a pol chlapa: Rose naozaj trpí nezvyčajnou diagnózou!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: goodFon.com)

Charlie, Alan a Jake Harperovci... Tieto tri mená pozná každý fanúšik seriálu Dva a pol chlapa. Čo však ostatné postavy, ktoré sa taktiež objavujú takmer v každej epizóde? Pozrite sa s nami na životné osudy slúžky Berty, mierne narušenej Rose, mrchy Evelyn a exmanželky Judith.

Conchata Ferrellová ako Berta

Charlieho slúžka, ktorá si robí, čo sa jej len zachce. Možno sa to nezdá, ale v marci už oslávila 75 rokov. Bola vychovávaná v silno veriacej rodine. Účinkovala v mnohých seriáloch, no najväčší úspech jej priniesli Harperovci. Dvakrát si totiž za svoju rolu vyslúžila nomináciu na ceny Emmy. Je vydatá, má jednu vlastnú dcéru a dve nevlastné. 

Conchata Ferrell
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: picsofcelebrities.com)

Melanie Lynskeyová ako Rose

Novozélandská herečka Melanie Lynskey bola v období 2007 až 2014 vydatá za herca Jimmiho Simpsona. Jej ďalším partnerom je znovu herec - Jason Ritter. Vyrastala v lekárskej rodine, matka bola zdravotná sestra a otec ortopéd. Sympatická herečka trpí mizofóniou. Jedinci s touto diagnózou sú extrémne citliví na zvuky, ktoré väčšina ľudí prirodzene filtruje.

Melanie Lynskey
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Holland Taylorová ako Evelyn Harperová

Rovesníčka Berty sa odjakživa chcela stať herečkou na Broadwayi. Nikdy však nehrala v nejakých významných úlohách. Všetko zmenila ponuka z Dva a pol chlapa, kde stvárňuje mamu Charlieho a Alana. Nikdy sa nevydala a nemá ani deti. Otvorene priznala homosexuálnu orientáciu. Od roku 2015 tvorí pár s o 32 rokov mladšou herečkou Sarah Paulson.

Holland Taylor (vľavo)
Zobraziť galériu (5)
Holland Taylor (vľavo)  (Zdroj: SITA/Photo by Brent N. Clarke/Invision/AP)

Marin Hinkleová ako Judith Harperová

Alanova bývalá žena má dnes už 52 rokov. Narodila sa v Tanzánii, ale vyrastala v Bostone. Jej filmové začiatky siahajú do roku 1994, kedy si zahrala vo filme Angie. Veľmi dobre ju však môžete poznať aj zo známych seriálov Pohotovosť, Dr. House, Zákon a poriadok či Bez stopy. Už od konca 90-rokov je vydatá za riaditeľa divadla Randalla Sommera, s ktorým má jedno dieťa.

Marin Hinkle (vľavo)
Zobraziť galériu (5)
Marin Hinkle (vľavo)  (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Viac o téme: Dva a pol chlapaHolland TaylorováConchata FerrellováMarin HinkleováMelanie Lynskeyová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu