Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Vyzerá fantasticky a vek nezapiera: Krásna herečka sa nevie dočkať oslavy päťdesiatky

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston (Zdroj: SITA/Richard Shotwell/Invision/AP)

Americká herečka Jennifer Aniston sa teší na oslavu svojich 50. narodenín, ktoré bude mať 11. februára 2019. Herečka tiež vyhlásila, že žije svoj sen.

Rodáčka zo Sherman Oaks v Kalifornii to prezradila v rozhovore pre magazín HELLO!. "Spravím oslavu. Myslím, že každé ráno, keď sa prebudíme, by sme mali oslavovať to, že sme stále tu. Ja však rada oslavujem aj takéto míľniky a myslím, že si to aj zaslúžia. Ponúkajú nám tiež zamyslieť sa nad životom a otázkami, 'kde som, čo som spravila a čoho by som sa mala zbaviť?'," vyjadrila sa.


Mohlo by vás zaujímať:Neúspech či vyhorenie: Tieto hollywoodske hviezdy odišli na herecký dôchodok priskoro


Aniston takisto vyhlásila, že je veľmi šťastná, pretože od malička túžila byť herečkou. "Dosiahla som svoj cieľ a mám to šťastie, že stále pracujem a žijem svoj sen, čo je veľmi vzácne, pretože sa nestáva tak často, aby ste v tomto biznise mali skutočný úspech," dodala.

Jennifer Joanna Aniston sa preslávila úlohou Rachel Greenovej v seriáli Priatelia (1994 - 2004), za ktorú získala cenu Primetime Emmy a Zlatý glóbus. Okrem toho si zahrala vo filmoch ako Ona, jedine ona (1996), Bruce, Všemohúci (2003), Zbožňujem prachy! (2006), Marley a ja (2008), Nie je z teba až tak paf (2009), Lov na exmanželku (2010), Šéfovia na zabitie (2011), Skús ma rozosmiať (2011), Wanderlust (2012), My sme Millerovci (2013), Šéfovia na zabitie 2 (2014) či Deň matiek (2016).

Viac o téme: Jennifer Aniston
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu