Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Akčné TV TIPY, ktorým neodoláte: Policajná naháňačka, špionáž i psychologická sonda

(Zdroj: Youtube)

Tento týždeň vás čaká niekoľko kvalitných snímok i filmov na odreagovanie. Môžete sa tešiť na akciu, trochu psychologickej sondy do života dospelých i detí a koniec týždňa spestrí trojčarodejnícky turnaj, ale aj trocha policajnej naháňačky.

PONDELOK 21:40 Markíza - R.I.P.D.

Mŕtvi policajti nemusia nutne skončiť v nebi alebo v pekle. Keď sú dobrí, nastupujú k U.R.N.A. - Útvaru rozhodne neživých agentov. Táto super tajná jednotka dohliada na to, aby "mŕtvi" nám živým neotravovali vzduch, ale aby na veky odpočívali v pokoji. V réžii Roberta Schwentkeho, tvorcu filmového hitu RED, prichádza do kín akčná komédia z rovnakej liahne, v ktorej sa zrodili Muži v čiernom alebo Krotitelia Duchov.

UTOROK 20:15 Joj Cinema - Špión, ktorý ma dostal

Audrey a Morgan sú dve tridsiatničky a najlepšie kamarátky. Bývajú spolu v Los Angeles. Jedného dňa sa u nich objavíl bývalý priateľ Audrey Drew, ktorého prenasleduje banda nebezpečných zabijakov. Neskôr vyjde najavo, že Drew je britský tajný agent. Obe ženy sa tak nevedomky zapletú do medzinárodnej špionáže. Na úteku precestujú celú Európu, zlikvidujú niekoľko podozrivých, aj keď omylom sa pokúsia zachrániť svet.

STREDA 20:30 Jednotka - Prvotný strach

Príbeh skvelého, prominentného chicagského právnika Martina Vaila, ktorý prijme ponuku zastupovať v súdnom procese mladého miništranta Aarona Stamplera obvineného z vraždy významného kňaza. Cíti totiž, že prípad by mohol prispieť k jeho prestíži, takže sa rozhodne obhajovať ho bezplatne. Prípad, ktorý bol spočiatku zdanlivo jednoznačný, čoskoro vyzerá absolútne nevyriešiteľne a beznádejne. Vail sa rozhodol19-ročného Stamplera zachrániť. Neskôr sa ukáže, že Aaron mal v skutočnosti aj svoje druhé, oveľa horšieja.

ŠTVRTOK 22:05 Nova - Šiesty zmysel

Odborník na detskú psychológiu doktor Malcolm Crowe je úspešný muž. Cenia si jeho prácu, má milujúcu manželku Annu, je šťastný. Vo chvíli, keď si už nemôže od života viac želať, vtrhne do ich domu lupič, jeho bývalý detský pacient Vincent Grey, ktorí chce zastreliť jeho aj seba. Malcolmovi sa rok po udalosti začne rozpadať rodinný život a snaží sa očistiť sám seba z profesionálneho zlyhania. Všetku pozornosť venuje malému introvertnému pacientovi Coleovi Searovi. Chce mu pomôcť, no nevie, čo malý chlapec odhalí.

PIATOK 20:30 Markíza - Harry Potter a Ohnivá časa

HarryhoPottera čaká začiatok temných časov na Rokforte. Prenasledujú honočnémorya vďaka nim ho jeho jazva bolí viac ako inokedy. Počas majstrovstiev sveta v metlobale sa na oblohe objaví temné znamenie. Lord Voldemort sa vrátil. Rokfort čaká Trojčarodejnícky turnaj, ktorý je pre účastníkov nebezpečný. Niekto vložil do čaše aj Harryho meno. Kolotoč udalostí sa rozbieha a Harry na konci čelí smrti i návratu najobávanejšieho čarodejníka.

NEDEĽA 20:30 Markíza - Dokonalá lúpež

Drsná kriminálka z Los Angeles sleduje životy členovelitnejpolicejnejjednotky, ktorá sapostaví do cesty najúspešnejším zlodejom v zemi. Ti majúv plánezdanlivonemožný cieľ– vylúpiť losangelskú pobočku Centrálnej banky Spojených štátov amerických.

Viac o téme: Prvotný strachŠiesty zmyselHarry Potter a Ohnivá časa
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu