Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

U divákov zožala obrovský úspech: Markíza vracia na obrazovky zábavnú šou, TOTO je prvý hosť

2 na 1
2 na 1 (Zdroj: TV Markíza)

V stredu o 20:30 sa na obrazovky TV Markíza vráti zábavná šou 2 na 1. Moderátorská dvojica Adela Vinczeová a Dano Dangl zamerajú v každej časti nového formátu pozornosť na jedného zaujímavého hosťa, ktorý bude musieť absolvovať sériu rôznych úloh, skúšok a výziev konfrontujúcich ho s celkom neštandardnými a nie veľmi pohodlnými situáciami.

„V tejto šou chceme predstaviť ľudí v polohách, v akých ich bežne nepoznáte. Ako hostí máme pripravených ľudí z rôznych branží, ľudí, ktorých by sme si podľa mňa a Adely mali vážiť. A treba povedať, že osobností, ktoré si zo seba dokážu vystreliť, nie je až tak veľa,“ poznamenal Dangl. Televízia plánovala šou odštartovať už minulý rok vo februári.

V pilotnej epizóde, ktorá zožala u divákov a diváčok veľký úspech, sa vtedy objavila tenistka Dominika Cibulková. Po tejto časti sa však formát na obrazovkách televízie napriek jeho popularite viac neobjavil. Televízia obnovila vysielanie šou až teraz.

V stredajšej časti sa predstaví Marek Hamšík. Úspešného futbalistu diváci a diváčky tentoraz ani náhodou neuvidia vo futbalovom drese ani na trávniku. Hamšík je totiž známy nielen svojimi športovými výkonmi, ale aj typickým účesom, a tak si v rámci úloh, ktoré bude musieť absolvovať, vyskúša i celkom nové vlasové stylingy a na okamih sa stane dokonca hercom v netradičnej reklame.

Známeho rodáka z Banskej Bystrice neminie ani skrytá kamera a jeho príbuzní prezradia i zopár pikošiek z jeho života, o ktorých zrejme vie málokto. Pohotový futbalista však nezostane moderátorom nič dlžný a na záver im vo svojej "odplate" všetko vráti. Šou plnú šokujúcich prekvapení a bizarných situácií bude televízia vysielať každú stredu vo večernom prime time.

Viac o téme: Markíza2 na 1
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu