Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Skvelá akcia, bláznivá láska i nádherný animák: Namiešali sme pre vás tie najlepšie TV TIPY

(Zdroj: amoiralcine.com)

Tento týždeň si vyberie naozaj každý. Čaká na vás takmer každý jeden žáner, pričom nemôžeme zabudnúť ani na fanúšikov športu. Už dnes (pondelok) na vás čaká vyhlásenie ankety futbalista roka 2018, ktoré môžete sledovať na Plus-ke. A čo váš čaká po zvyšok týždňa? To sa už dozviete nižšie.

PONDELOK 20:15 Joj Cinema - Bobule

Letná komédia, ktorá nás zavedie na moravské vinice, je príbehom dvoch kamarátov Honzy a Jirky. Honza je typický mestský frajer. Jirka je podvodníček, ktorému to síce zapaľuje pomalšie, ale má jednu skvelú vlastnosť -vie geniálne oblbnúť ženy. Práve tohto Jirkovho talentu obaja využívajú pri svojich podvodoch. Kšeftujú s bytmi, autami a vôbec so všetkým, čo sa práve naskytne.

Avengers: Infinity War je doposiaľ najprelomovejšou komiksovkou: Toto ste o filme nevedeli

Jedného dňa sa Honza dozvie, že jeho moravský dedo, ktorého nevidel už niekoľko rokov, vážne ochorel. Táto správa vytrhne Honzu zo zabehnutých koľají a rozhodne sa splniť dedovi jeho životní sen. Zaistí mu dovolenku snov, a ani čo by o tom tušil, splní si tým aj svoj vlastný sen. Nájde to, čo dlho hľadal a po čom už dlho túžil.

UTOROK 20:15 Dajto - Bláznivá strela

Poručík losangelskej polície Frank Drebin je postrachom všetkého zla, ale aj dobra. Počas dovolenky v Bejrúte hravo prekazí tajnú schôdzku Gorbačova, Chomejního a Hussajna, ktorí sa dohodli na spoločnom útoku proti Spojeným štátom. Keď sa po návrate dozvie, že jeho kolega Nordberg bol ťažko zranený a je podozrivý z priekupníctva drog, je mu od prvej chvíle jasné, že ide o krivé obvinenie a rozhodne sa jeho meno očistiť.

Niekto nezažije nič dobrodružné, aj keby sa rozkrájal. A niekomu stačí, aby vyšiel na ulicu a hneď ocitne sa v centre tých najbláznivejších situácií. Poručík Drebin patrí k tým druhým.Na celom tom zmätku, ktorý vždy a všade jeho osobu sprevádza, tvrdo a sympaticky pracuje. A pretože šťastie, ako je známe, praje iba pripraveným, býva to ostatné už len logickým vyústením deja. Pre fanúšikov tejto série máme dobrú správu - Dajto počas večera za sebou odvysiela všetky tri časti.

STREDA 20:10 Plus - Grandhotel Budapešť

Hrdinovia komédií Wesa Andersona bývajú svojrázni a nevšední. Inak tomu nie je ani v jeho najnovšom filme Grandhotel Budapešť. Aj keď by sa mohlo zdať, že upätý vrchný vrátnik luxusného hotela je svetlou výnimkou. Ďalším pravidlom Andersonových filmov je, že zdanie klame a to platí aj teraz. A keď už sme pri režisérových zásadách - býva zvykom, že v jeho filmoch hrá toľko hviezd koľko ich svieti v auguste na nebi. Aj toto Grandhotel Budapešť spĺňa. Pán Gustave je legendou medzi hotelovými zamestnancami.

Česká legenda a kráľ komikov: Prežil slávu i potupu... V súkromí by ste ho nespoznali!

Priania svojich hostí plní pán Gustave ešte predtým, ako ich vyslovia a väčšinu z nich naviac úplne nezištne miluje a to aj vo fyzickom slova zmysle. Keď mu jedna vďačná zákazníčka odkáže mimoriadne vzácny obraz a vzápätí naveky zavrie oči (nie celkom dobrovoľne), nielenže náhle závratne zbohatne, ale naviac sa stane tŕňom o oku nahnevaných pozostalých, terčom nájomného vraha a hračkou v rukách miestnej polície.

ŠTVRTOK 20:10 Plus - X-Men 2

Po nezmyselnom pokuse o atentát na prezidenta Spojených štátov, ktorý údajne spáchal neznámy mutant, sa verejnosť dovoláva zákona, ktorý má mutantov dostať pod kontrolu. Na čele antimutantského hnutia stojí armádny veliteľ a vedec William Stryker, o ktorom sa tvrdí, že na mutantoch robil pokusy. Mutantov nenávidí a chce ich totálne zlikvidovať. Keď zistí, že jeho vlastný syn je mutant, bez milosti ho zabije. Stryker mal v minulosti do činenia tiež s Wolverinom a pozná tajomstvá jeho minulosti.

Keď Wolverin pátra po svojom pôvode, uvedie Stryker do pohybu svoj antimutantský program. Sú však aj mutanti, ktorí sa postavili proti ľudskej civilizácii. Jeden z nich, Magneto, práve ušiel z väzenia. Je nepriateľom X-Menov. V situácii, keď sa všetci mutanti stali štvancami, navrhne X-Menom spojenectvo proti spoločnému nepriateľovi - Strykerovi. X-meni a ich spojenci sa vydávajú na najnebezpečnejšiu misiu v živote.

PIATOK 20:15 Joj Cinema - Špión, ktorý ma dostal

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) sú od detstva najlepšie kamarátky a bývajú spolu v Los Angeles. Jedného dňa sa u nich v byte objaví bývalý priateľ Audrey, ktorého prenasleduje banda nebezpečných zabijakov. Dodatočne vysvitne, že je tajným agentom, o čom sa dovtedy nikomu nezmienil.Dievčatá sa tak úplnou náhodou zapletú do medzinárodnej špionážnej misie, v rámci ktorej precestujú Európu, zlikvidujú zopár podozrivých indivíduí (väčšinou omylom) a pokúsia sa zachrániť svet.

SOBOTA 20:35 Joj - Dobrý dinosaurus

Arlo sa vyliahol ako posledný a najmenší z troch dinosaurích mláďat. Má jedenásť rokov a ako jediný zatiaľ nezanechal symbolickú stopu na rodinnej farme. Hoci je veľký dobrák a snaží sa ostatným členom rodiny pomáhať zo všetkých síl, neustále bojuje so svojím strachom. Keď raz nešťastnou náhodou spadne do rieky, ktorá ho odnesie stovky kilometrov od domova, musí sa svojmu strachu postaviť a vydať na dlhú a strastiplnú cestu domov.

Sú príťažlivé a nebezpečné: Superhrdinky vás pobláznia krásou aj schopnosťami

V drsnej a neskrotnej divočine, neustále konfrontovaný so svojimi obavami z mocnej prírody, sa spriatelí s malým odvážnym chlapcom. Húževnatý človiečik je pravým opakom ustráchaného dinosaura. Špunt sprevádza Arla na ceste domov a pomôže mu uvedomiť si, že aj on je schopný vykonať veľké a skvelé činy. Ba dokonca sa stane hrdinom!

NEDEĽA 20:35 Joj - Rýchlo a zbesilo 4

Automobilový pretekársky gang Dominica Toretta (Vin Diesel) sa zabáva v Dominikánskej republike a počas divokej jazdy kradne benzín z idúceho konvoja cisterien. Stratený syn Torettovho gangu Brian O´ Conner (Paul Walker) zostal verný policajnému odznaku a pôsobí v Los Angeles ako agent v utajení. V súčasnosti sa snaží odhaliť drogový kartel, ktorého členovia pašujú drogy do Spojených štátov cez mexickú hranicu nebezpečnými spanilými jazdami v podzemných tuneloch.

Majster volantu O´Conner získa od nadriadených oficiálne povolenie, aby oprášil svoje vodičské umenie a prenikol do tohto gangu ako jeden zo šoférov. Rovnaký zámer, ale oveľa osobnejší cieľ, má aj Dominic Toretto. A tak sa obaja starí známi zídu na štarte nelegálnych pretekov, ktorých víťazi získajú pochybné právo stať sa členmi gangu a pracovať v ňom ako nájomní šoféri. Znova budú revať motory, pneumatiky trhať asfalt a preleje sa aj zopár litrov krvi. Táto jazda nebude pre padavky!

Viac o téme: BobuleDobrý dinosaurusBláznivá strelaX-Men 2Rýchlo a Zbesilo 4Grandohotel Budapešť
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu